• Snelle Levering
  Ruime voorraad
 • Wij snijden op maat
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Ook een winkel
085 06 01 500
Browse by category

Het is weer deurmat weer

Door Hermen in deurmat
Lees verder
De herfst en de winter zijn niet echt de seizoen waarin je lang buiten wilt blijven. Vooral niet als het regent of hagelt met een stevige wind. Dan ga je het liefste zo snel mogelijk naar binnen. Je huis voorziet in warmte en comfort. Dat is belangrijk net als een schoon interieur. Als je dan kletsnat buiten staat voor de deur besef je dan dat je schoenen vuil en nat zijn. Het vocht en vuil wil je toch buitenlaten? Dat besefmomentje komt automatisch bij je boven als er een deurmat voor je deur ligt. Het is tenslotte weer deurmat weer en dan is er extra aandacht nodig om niet met vuile schoenen naar binnen te gaan.

De mooiste deurmatten van Hamat

By Hermen
Lees verder
Bent u op zoek naar een mooie nieuwe mat voor bij uw entree? Bij CarpetPlace vindt u een groot aantal matten van de mooiste kwaliteit. We hebben het dan over alle mogelijke soorten deurmatten die er maar te krijgen zijn. Droogloopmatten, schoonloopmatten, kokosmatten, ganglopers...

Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

Door Hermen in deurmat
Lees verder

Met een deurmat zorg je ervoor dat jouw woning altijd schoon en netjes blijft. Er zijn talloze matten verkrijgbaar die geschikt zijn voor in je deuropening, zoals droogloopmatten en schoonloopmatten. Misschien vraag je jezelf af: wat is eigenlijk het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat? Het onderscheid tussen deze twee deurmatten is niet altijd even duidelijk, terwijl ze allebei een totaal andere functie hebben. Hier lees je precies wat de verschillende functies van deze twee matten zijn.

Sneeuw en regen liever niet binnen? De Deurmat!

By Hermen Klasen
Lees verder
De ene dag sneeuwt het en de andere dag regent het, dat is niet echt gunstig voor de vloer.. De oplossing is heel simpel, de juiste deurmat! Maar voor welke deurmat moet ik gaan?

Schoonloopmat of droogloopmat?

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Wat moet ik kiezen een schoonloopmat of een droogloopmat? Deze vraag krijgen wij vaak... daarom dat wij er een blog over schrijven. Wat zijn de verschillen en wat heb ik nodig bij mijn entree?

Borstelmatten van Deurmat Direct

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Voordat uw gasten uw woning, bedrijf of organisatie binnentreden, leggen ze hun voeten op uw entree. Met welke uitstraling wilt u gekenmerkt worden? Wilt u de eerste indrukken positief stimuleren en uw gasten met eerbied verwelkomen? Dan zullen de hoogwaardige borstelmatten van Hamat uw entree gegarandeerd succes geven. Uw gasten worden voortaan met netheid, respect en gevoel voor klasse verwelkomt. Laat uw deurmat een mooi visitekaartje zijn, met een schone uitstraling.

Droogloopmatten van HAMAT

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Bij het binnentreden van je woning of bedrijf. droogloopmatten zijn in Nederland geen overbodige luxe, maar wat is de functie van droogloopmatten?

Deurmatdirect, dé online webwinkel!

By Hermen
Lees verder
Een deurmat mag dan wel een louter functionele voorziening lijken in de woning, het is wel degelijk een aanwinst op het vlak van stijl én comfort. Deurmatdirect.nl is dé aanbieder van kwalitatieve, duurzame en stijlvolle deurmatten, maar ook andere mogelijkheden behoren tot het aanbod. Een duidelijk beeld daarop is zeker van belang als je het beste uit je woning wil halen!
Prijzen inclusief 21% BTW - Boven de 450,00 geen verzendkosten