• Snelle Levering
  Ruime voorraad
 • Wij snijden op maat
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Ook een winkel
085 06 01 500
Browse by category

Verschillende soorten deurmatten

By Hermen
Lees verder
Zodra je een huis binnenkomt is het eerste waar je voeten op terecht komen de deurmat. Dit is een belangrijk onderdeel van binnenkomst, je wilt natuurlijk dat je gasten zich welkom voelen en een fijne binnenkomst ervaren. Er zijn veel verschillende modellen en soorten deurmatten te vinden. Het is de moeite waard om te kijken naar de verschillen, zodat jij een keuze naar wens maakt! Welke soorten er zijn kan je hieronder lezen:

Kokosmat maatwerk

By Hermen
Lees verder
Kokosmatten, wie kent ze niet. Die ouderwets vertrouwde deurmatten, die gemaakt zijn van vezels van de kokosnoot. Kokosmatten zijn niet alleen heel praktisch, degelijk en functioneel, maar gezien het aantal kleuren waar je tegenwoordig uit kunt kiezen ook een verfraaiing van je entree. Meet de maat die je nodig bent, kies de gewenste kleur en je bestelt tegenwoordig heel eenvoudig je eigen kokosmat op maat.

Een schoonloopmat? Altijd een goed idee!

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Als je nog geen schoonloopmat voor je deur hebt liggen, dan loont het de moeite om er eentje te kopen, want dankzij een schoonloopmat kan je genieten van heel wat voordelen. Hieronder ontdek je waarom een schoonloopmat een goed idee is en hoe je de beste uitkiest!

Welke deurmat houdt jouw vloer schoon?

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Een deurmat bij de deur is niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van je woning. Toch heeft een deurmat een hele belangrijke functie. Het is een essentieel onderdeel voor het behoud van een mooie vloer. Met de juiste deurmat verleng je de levensduur van je vloer, omdat het voorkomt dat je zand, steentjes en vocht meeneemt naar binnen. Bij het kopen van een deurmat zijn er verschillende factoren die meespelen bij het maken van de juiste keuze. Welke deurmat voor jou het beste is hangt helemaal af van jouw persoonlijke eisen.

Het is weer deurmat weer

Door Hermen in deurmat
Lees verder
De herfst en de winter zijn niet echt de seizoen waarin je lang buiten wilt blijven. Vooral niet als het regent of hagelt met een stevige wind. Dan ga je het liefste zo snel mogelijk naar binnen. Je huis voorziet in warmte en comfort. Dat is belangrijk net als een schoon interieur. Als je dan kletsnat buiten staat voor de deur besef je dan dat je schoenen vuil en nat zijn. Het vocht en vuil wil je toch buitenlaten? Dat besefmomentje komt automatisch bij je boven als er een deurmat voor je deur ligt. Het is tenslotte weer deurmat weer en dan is er extra aandacht nodig om niet met vuile schoenen naar binnen te gaan.

De mooiste deurmatten van Hamat

By Hermen
Lees verder
Bent u op zoek naar een mooie nieuwe mat voor bij uw entree? Bij CarpetPlace vindt u een groot aantal matten van de mooiste kwaliteit. We hebben het dan over alle mogelijke soorten deurmatten die er maar te krijgen zijn. Droogloopmatten, schoonloopmatten, kokosmatten, ganglopers...

Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

Door Hermen in deurmat
Lees verder

Met een deurmat zorg je ervoor dat jouw woning altijd schoon en netjes blijft. Er zijn talloze matten verkrijgbaar die geschikt zijn voor in je deuropening, zoals droogloopmatten en schoonloopmatten. Misschien vraag je jezelf af: wat is eigenlijk het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat? Het onderscheid tussen deze twee deurmatten is niet altijd even duidelijk, terwijl ze allebei een totaal andere functie hebben. Hier lees je precies wat de verschillende functies van deze twee matten zijn.

Sneeuw en regen liever niet binnen? De Deurmat!

By Hermen Klasen
Lees verder
De ene dag sneeuwt het en de andere dag regent het, dat is niet echt gunstig voor de vloer.. De oplossing is heel simpel, de juiste deurmat! Maar voor welke deurmat moet ik gaan?

Schoonloopmat of droogloopmat?

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Wat moet ik kiezen een schoonloopmat of een droogloopmat? Deze vraag krijgen wij vaak... daarom dat wij er een blog over schrijven. Wat zijn de verschillen en wat heb ik nodig bij mijn entree?

Borstelmatten van Deurmat Direct

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Voordat uw gasten uw woning, bedrijf of organisatie binnentreden, leggen ze hun voeten op uw entree. Met welke uitstraling wilt u gekenmerkt worden? Wilt u de eerste indrukken positief stimuleren en uw gasten met eerbied verwelkomen? Dan zullen de hoogwaardige borstelmatten van Hamat uw entree gegarandeerd succes geven. Uw gasten worden voortaan met netheid, respect en gevoel voor klasse verwelkomt. Laat uw deurmat een mooi visitekaartje zijn, met een schone uitstraling.
Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW - Boven de 200,00 geen verzendkosten