droogloopmat op maat

 

Zoek je een premium deurmat voor een droge entree? Met een droogloopmat op maat voorkom je natte schoenen op de vloer van je huis of bedrijf. Het is dé oplossing voor natte herfst- en wintermaanden, maar ook tijdens het voorjaar en de zomer komt deze deurmat goed van pas. Een droogloopmat in een standaardformaat past niet altijd en daarom is maatwerk wenselijk. Wil je een functionele mat met uitstraling die perfect past? Ga dan voor een droogloopmat op maat en profiteer van een schone entree!

Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is een ster in het absorberen van vocht. Dit betekent dat je nooit met natte schoenen een ruimte betreedt. Een uitkomst dus om een vloer droog te houden zónder dat je continu bezig bent met schoonmaken! Dit is beter voor je vloer, maar ook gunstig voor iedereen die je huis of bedrijf binnenstapt. Een natte vloer vergroot namelijk de kans op glij- en valpartijen. Daarom is de droogloopmat op maat een uitstekende manier om dit probleem tegen te gaan.

Waar is een droogloopmat van gemaakt?

Een droogloopmat is gemaakt van katoen, polyester of polyamide. Katoen staat bekend om een goede vochtopname, maar dit geldt ook voor een droogloopmat met garen van polyester en microvezels. Een goede droogloopmat neemt per vierkante meter maar liefst acht liter vocht op. Op die manier heb je dus geen last meer van een natte vloer en stap je altijd een huis of bedrijfspand binnen. Dit maakt het absoluut aantrekkelijk om een droogloopmat op maat aan te schaffen.


inloopmat

 

Wat zijn de voordelen van een droogloopmat?

Wil je iets doen tegen een natte vloer? Ga voor een droogloopmat en profiteer van de volgende voordelen:

1. De ruimte achter de mat blijft droog en schoon;
2. De schoonmaakkosten voor een bedrijf vallen dankzij een droogloopmat lager uit;
3. Deze handige voetveger draagt bij aan meer veiligheid, want glij- en valpartijen worden structureel voorkomen;
4. Een premium droogloopmat absorbeert acht liter vocht per vierkante meter;
5. Een droogloopmat stop je probleemloos in de wasmachine.

Een sprekende deurmat bij de deur die ook het vocht in huis of je bedrijf tegengaat? Laat je oog vallen op een deurmat op maat!

Waarom je kiest voor een droogloopmat op maat

De aankoop van een droogloopmat in het gewenste formaat is om meerdere redenen een verstandige keuze. Naast bovengenoemde voordelen van de droogloopmat, brengen ook de juiste afmetingen pluspunten met zich mee. Beschikt een mat niet over de juiste dikte, dan is er een kans dat je je deur niet of moeizaam kunt openen. Selecteer daarom een droogloopmat in de gewenste dikte. Woningen en bedrijven zijn verschillend en daarom wil je een droogloopmat die past bij de afmetingen van je deur. Gelukkig is een droogloopmat zonder problemen op maat te snijden voor iedere entree!

Vind een droogloopmat voor jouw entree

Ben je dringend op zoek naar een droogloopmat die vocht van buiten optimaal opneemt? Ga voor een droogloopmat in de gewenste kleur, dikte en maat. Naast een mat in een standaardformaat is het dus ook een optie om je droogloopmat in de gewenste afmeting te laten snijden. Wil je niet alleen vocht tegengaan, maar ook vuil en viezigheid buiten de deur houden? Combineer dan een droogloopmat met een schoonloopmat. Dit type mat is er eveneens in verschillende uitvoeringen en schraapt al het vuil perfect onder schoenzolen vandaan!

Bestel online een droogloopmat op maat

Een kwalitatieve droogloopmat voor thuis of je bedrijf aanschaffen? Ga voor een schone en frisse entree en bestel een droogloopmat op maat. Is de mat vies en nat? Je stopt de deurmat zonder problemen in de wasmachine. Vervolgens laat je de mat aan de waslijn drogen. Kortom: ga voor een droogloopmat in een kleur die je aanspreekt en geef eenieder die je huis of kantoor binnenstapt een schoon en warm welkom!