Standaard Droogloopmat

De droogloopmatten in ons assortiment worden geproduceerd met katoenen, polyester of polyamide garens. Ze zijn sterk absorberend en nemen het vocht en vuil snel op. De droogloopmatten zijn wasbaar tot 30 graden in uw wasmachine.
Sorteer op
HAMAT droogloopmat aqua stop
Vanaf € 7,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 583 Watergate
Vanaf € 8,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 591 Aqua Luxe
Vanaf € 12,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 591 Aqua Luxe
Vanaf € 13,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 589 Express
Vanaf € 21,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Droogloopmat AquaAbsorb
Vanaf € 45,95
Levertijd: 2-4 werkdagen
Droogloopmat AquaAbsorb
Vanaf € 54,95
Levertijd: 2-4 werkdagen
Schoon/droogloopmat - WaterGuard - 60x90 cm
€ 59,95
Levertijd: 2-4 werkdagen

8 Items

per pagina

Op zoek naar een goede droogloopmat?

Wordt het tijd voor een nieuwe deurmat? Of bent u verhuisd en wilt u graag een mooi, functioneel exemplaar in uw huis neerleggen? Bij Deurmatdirect bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan deurmatten voor klaarliggen, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u een mat van hoogstaande kwaliteit in huis haalt. Neem bijvoorbeeld de matten van Hamat, een bedrijf dat vele matten levert. Uiteraard is de droogloopmat van Hamat in het assortiment van Deurmatdirect.nl terug te vinden.

 

Kies voor de juiste droogloopmat

Als u op zoek gaat naar een goede deurmat, dan verwacht u hier een aantal dingen van. Natuurlijk is het belangrijk dat bezoekers aan uw huis hun vieze schoenen goed schoon kunnen vegen aan de mat. Het is ook zo dat de mat goed vochtigheid op moet nemen. Stel dat het regent, dan zit u er niet op te wachten dat iedereen al die nattigheid onder hun schoenen ook door uw huis verspreidt. Een goede droogloopmat is dan een perfecte oplossing. Voor een droogloopmat van Hamat hoeft u in onze webshop niet lang te zoeken.

 

Het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat

De welbekende deurmat is in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo is er de droogloopmat, maar er is ook nog een zogeheten schoonloopmat. Het verschil tussen deze twee soorten deurmat is eigenlijk al gelijk in de naam terug te lezen. Beide matten zijn bedoeld om schoenen op schoon te vegen, maar ze hebben daarbij ook wel een specifieke functie. Een droogloopmat is veelal gemaakt van katoen. Het is de variant die niet borstelig is en waar u of uw bezoekers vooral hun schoenen op droog kunnen stappen. Ze zijn goed in het opnemen van vocht. Naast de droogloopmat is er ook een schoonloopmat. Deze is een stuk borsteliger dan de andere variant en helpt vooral bij het verwijderen van modder, aarde en ander vuil onder uw schoenen.

 

Een mooie droogloopmat kopen bij Deurmatdirect

Bij Deurmatdirect verkopen we de droogloopmat van het bekende mattenmerk Hamat. Bij dit bedrijf weten ze wel hoe een goede droogloopmat gemaakt moet worden. Hamat is een Nederlands bedrijf dat over de hele wereld haar deurmatten verkoopt. De droogloopmat is bij Hamat in meerdere uitvoeringen terug te vinden. Deze zijn dan ook weer in verschillende formaten en kleuren bij ons te bestellen. En zijn er tevens soms leuke matten in de aanbieding.

 

De mooiste deurmatten bij Deurmatdirect

Als u op zoek bent naar een goede deurmat, dan hoeft u hiervoor alleen maar even op onze website te komen kijken. Ons volledige assortiment is hier online terug te vinden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een keer binnen te lopen in onze winkel. U kunt de matten dan in het echt bekijken en voelen.