Buitenmat op maat

Schraapmat Dimension - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 14,18
Levertijd: 1-3 werkdagen
Buitenmat Outdoor Scraper - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 25,11
Levertijd: 1-2 weken
Curly - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 29,70
Levertijd: 1-3 werkdagen
Borstelmat Profi Brush - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 35,55
Levertijd: 2-4 weken
Spaghettimat Projectmat - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 48,45
Levertijd: 1-3 werkdagen

Buitenmat op maat zo simpel kan het zijn

Een buitenmat op maat is perfect om voor de entree te plaatsen. Bijvoorbeeld voor de ingang van je woning of voor de ingang van je bedrijfspand. Of voor een andere toegang om de vloer binnen schoon te houden. Een deurmat die buiten de deur ligt, nodigt direct al uit om de schoenen schoon te vegen. De buitenmat op maat voorkomt op deze manier dat er vuil mee naar binnen komt. Als extra voordeel is er bovendien sprake van een stijlvolle of elegante uitstraling bij het plaatsen van een deurmat voor de entree. 


Buitenmat op maat bestand tegen weersinvloeden

Een deurmat voor buiten dient uiteraard aan bepaalde eisen te voldoen. Bijvoorbeeld tegen de bestendigheid tegen weersinvloeden als regen, sneeuw en hagel. Bovendien moet de buitenmat op maat zwaar genoeg zijn om op de plaats te blijven liggen. Ook dient de onderkant zo te zijn uitgevoerd dat de buitenmat op maat niet verschuift tijdens het schoenvegen. Bij Deurmat Direct voldoen de buitenmatten aan al deze eisen en is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Er is bij het samenstellen van een deurmat op maat verder rekening te houden met specifieke eisen.

Eenvoudig buitenmat op maat samenstellen

Het is bij Deurmat Direct heel eenvoudig om een buitenmat op maat samen te stellen. In de eerste plaats is er al een keuze tussen een schraapmat en projectmat. De deurmatten zijn op maat en vanaf de rol leverbaar. Een buitenmat van de rol heeft een breedte van 100 cm of van 200 cm. De lengte is in het gewenste aantal cm aan te geven. Uiteraard is het mogelijk om bij je keuze rekening met de kleur te houden. De kleurkeuze is af te stemmen op de beoogde uitstraling en eventueel bij de kleuren van de entree. Bijvoorbeeld bij de kleur van de deur of afgestemd op de vloer binnen als deze vanaf buiten zichtbaar is. De kleuren in het assortiment variëren van antraciet tot beige en van grijs tot bruin. Er zijn tevens meer opvallende kleuren beschikbaar, zoals oranje, rood en groen. 

 

Buitenmat op maat laten bezorgen of zelf afhalen

Deurmat Direct biedt je het gemak van het samenstellen van de buitenmat op maat en deze te laten bezorgen. Er is altijd sprake van een snelle levering van matten op maat vanaf rol. Bovendien leveren wij zowel aan bedrijven als aan particulieren. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij Deurmat Direct de perfecte buitenmat op maat samen te stellen. Wil je liever van de mogelijkheid gebruikmaken om de buitenmat op maat af te halen? Dat is mogelijk in onze showroom in Wolvega. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor meer informatie. Wij zijn zes dagen in de week telefonisch te bereiken om al je vragen te beantwoorden.