• Snelle Levering
  Ruime voorraad
 • Wij snijden op maat
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Ook een winkel
085 06 01 500

Buitenmat op maat

2 artikel(en)

per pagina

 • HAMAT Schraapmat 510 Dimension - Buitenmat - Op maat Vanaf Rol

  Dikte: 12 mm
  Voor buiten
  12 mm

  Nu voor
  € 35,95
 • HAMAT Projectmat 328 Profi Mini Scrape - 15 mm Dik - Op Maat

  Dikte: 15 mm
  Voor binnen
  Voor buiten
  15 mm

  Prijs per m2
  € 418,00

2 artikel(en)

per pagina

Buitenmat op maat zo simpel kan het zijn

Een buitenmat op maat is perfect om voor de entree te plaatsen. Bijvoorbeeld voor de ingang van uw woning of voor de ingang van uw bedrijfspand. Of voor een andere toegang om de vloer binnen schoon te houden. Een deurmat die buiten de deur ligt, nodigt direct al uit om de schoenen schoon te vegen. De buitenmat op maat voorkomt op deze manier dat er vuil mee naar binnen komt. Als extra voordeel is er bovendien sprake van een stijlvolle of elegante uitstraling bij het plaatsen van een deurmat voor de entree. 


Buitenmat op maat bestand tegen weersinvloeden

Een deurmat voor buiten dient uiteraard aan bepaalde eisen te voldoen. Bijvoorbeeld tegen de bestendigheid tegen weersinvloeden als regen, sneeuw en hagel. Bovendien moet de buitenmat op maat zwaar genoeg zijn om op de plaats te blijven liggen. Ook dient de onderkant zo te zijn uitgevoerd dat de buitenmat op maat niet verschuift tijdens het schoenvegen. Bij Deurmat Direct voldoen de buitenmatten aan al deze eisen en is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Er is bij het samenstellen van een deurmat op maat verder rekening te houden met specifieke eisen.

Eenvoudig buitenmat op maat samenstellen

Het is bij Deurmat Direct heel eenvoudig om een buitenmat op maat samen te stellen. In de eerste plaats is er al een keuze tussen een schraapmat en projectmat. De deurmatten zijn op maat en vanaf de rol leverbaar. Een buitenmat van de rol heeft een breedte van 100 cm of van 200 cm. De lengte is in het gewenste aantal cm aan te geven. Uiteraard is het mogelijk om bij uw keuze rekening met de kleur te houden. De kleurkeuze is af te stemmen op de beoogde uitstraling en eventueel bij de kleuren van de entree. Bijvoorbeeld bij de kleur van de deur of afgestemd op de vloer binnen als deze vanaf buiten zichtbaar is. De kleuren in het assortiment variëren van antraciet tot beige en van grijs tot bruin. Er zijn tevens meer opvallende kleuren beschikbaar, zoals oranje, rood en groen. 

 

Buitenmat op maat laten bezorgen of zelf afhalen

Deurmat Direct biedt u het gemak van het samenstellen van de buitenmat op maat en deze te laten bezorgen. Er is altijd sprake van een snelle levering van matten op maat vanaf rol. Bovendien leveren wij zowel aan bedrijven als aan particulieren. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij Deurmat Direct de perfecte buitenmat op maat samen te stellen. Wilt u liever van de mogelijkheid gebruikmaken om de buitenmat op maat af te halen? Dat is mogelijk in onze showroom in Wolvega. U heeft ook altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor meer informatie. Wij zijn zes dagen in de week telefonisch te bereiken om uw vragen te beantwoorden.

Prijzen inclusief 21% BTW - Boven de 200,00 geen verzendkosten