Droogloopmat

De droogloopmatten in ons assortiment worden geproduceerd met katoenen, polyester of polyamide garens. Ze zijn sterk absorberend en nemen het vocht en vuil snel op. De droogloopmatten zijn wasbaar tot 30 graden in uw wasmachine.

Droogloopmat AquaAbsorb - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 10,08
Levertijd: 5-7 werkdagen
Schoon- en droogloopmat RoyalPro - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 11,25
Levertijd: 5-7 werkdagen
HAMAT Aqua Stop Droogloopmat Op Maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 12,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 596 Natuflex - Op Maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 18,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Droogloopmat AquaLuxe 9mm - op maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 19,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
HAMAT Droogloopmat 595 Majestic - Op Maat
Op maat gemaakt
Vanaf € 21,95
Levertijd: 1-3 werkdagen

Droogloopmat

In ons koude kikkerlandje worden we (helaas) regelmatig getrakteerd op een flinke regenbui. Dat is niet alleen vervelend voor onzelf (zeker wanneer we die dag nét onze paraplu zijn vergeten), maar ook voor onze vloer. Als je na een lange dag doorweekt thuiskomt, nemen je natte schoenen de regen namelijk mee naar binnen. Dit veroorzaakt niet alleen een gevaarlijke gladheid, maar kan tevens je vloer aantasten. Gelukkig kan dit op een eenvoudige manier worden oplost - namelijk door middel van een droogloopmat.


Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is een speciaal type deurmat dat een bijzonder sterk vochtabsorberend vermogen heeft. Deze mat zorgt ervoor dat je schoenen na het verlaten van de mat geheel droog zijn - hoe nat je voetzolen van tevoren ook waren! De droogloopmat heeft naast deze drogende functie tevens een reinigende functie. De droogloopmat droogt dus niet alleen je schoenen, maar maakt ze tegelijkertijd schoon. Hiermee onderscheidt de droogloopmat zich van de schoonloopmat, die enkel een reinigende functie heeft. Droogloopmatten komen niet alleen van pas in een woning, maar bijvoorbeeld ook in kantoorgebouwen of openbare gebouwen met veel loopverkeer.


De kenmerken van de droogloopmat

De rug van een droogloopmat is uitgerust met vinyl. Dit materiaal heeft een anti-slipwerking, waardoor de mat minder snel gaat glijen. Dit voorkomt vervelende valpartijen! De droogloopmat karakteriseert zich tevens door een bijzonder hoge garendichtheid. Dit zorgt ervoor dat je droogloopmat minder snel slijt en jarenlang meegaat.


Ons assortiment aan droogloopmatten

Op onze website vindt je droogloopmatten in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit een breed scala van stijlen, kleuren én afmetingen. We hebben onze modellen voor je op een rijtje gezet.

  • De Aqua-luxe mat heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een luxueus uiterlijk en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Deze mat is gemaakt van 100% polyester en is uitwasbaar. De Aqua-luxe is 10mm dik en kan in elke wenselijke lengtemaat worden geleverd.
  • De Aquastop mat bestaat voor 100% uit katoen en is, net zoals de Aqua-luxe mat, verkrijgbaar in elke wenselijke lengtemaat. Ook kun je kiezen voor één van de drie standaardmaten. De Aquastopmat is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren en is 7 mm dik.
  • Ben je op zoek naar een dunnere mat? De Watergate mat is 6mm dik en wordt geleverd in vijf verschillende tinten. Deze mat is verkrijgbaar in twee standaardmaten en beschikt over een handige ruberrand.
  • De Natuflex mat kan in elke wenselijke lengtemaat worden geleverd, maar is ook in standaardmaten verkrijgbaar. Deze mat is 9mm dik en uitwasbaar. Je kunt kiezen tussen zes verschillende kleuren - van graniet tot kastanje. Wat is jou favoriet?
  • De Majestic mat is 7 mm dik en kan net zoals de Natuflex, Aqua-luxe en Aquastop worden geleverd in elke wenselijke lengtemaat. Deze mat bestaat voor 100% uit polyester en is uitwasbaar. Deze mat is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Zo vindt je altijd wel iets dat bij jou interieur en persoonlijke smaak past!