WK actie! Zo lang we nog meespelen, 10% korting op alles! KORTINGSCODE: WK2022

Blog

Een multifunctionele schoonloopmat

Een schoonloopmat kun je zien als een warm welkom voor je huis, maar ook als een warm welkom voor het schoonmaken van je huis. Het is ontzettend vervelend als je dag in dag uit je huis moet schoonmaken vanwege al het vuil dat je mee naar binnen loopt. In zo'n geval biedt een schoonloopmat de juiste oplossing! Bij de deur kun je een schoonloopmat neerleggen en die doet al het werk voor je. Het vuil onder je schoenen blijft op de mat zitten en zo voorkom je onnodige extra vuiltjes in je huis!

De schoonloopmat en kokosmat


De schoonloopmat verwijdert het vuil van je schoenzolen. Dit komt door dat de stugge kunststofvezels op de mat waarbij je bijvoorbeeld zand, modder, steentjes en ander soort vuil van de onderkant van je schoenen schraapt. Als je bang bent dat er vuil achterblijft in de groeven van je zolen dan zit je ook goed met de schoonloopmat. De schoonloopmat heeft geen moeite om het vuil hiertussen te verwijderen. Het voordeel van de schoonloopmat is dat het makkelijk in onderhoud is. Eenmaal dat je de schoonloopmat enkele keren hebt gebruikt dan kun je het makkelijk uitkloppen en stofzuigen. Hierdoor loop je ook geen risico om het vuil dat achterblijft in de mat toch nog naar binnen te lopen. Tot slot heeft de schoonloopmat ook nog een andere functie, hij neemt namelijk ook vocht op!

Een kokosmat is zoals de naam al zegt gemaakt van kokos. In dit geval gaat het om kokosvezels en dit is een zeer sterk, duurzaam en krachtig materiaal. Bij goed onderhoud kan de kokosmat jarenlang goed gebuikt wordt en blijft het in mooie staat. Het is namelijk belangrijk om de kokosmat te beschermen tegen schimmels, omdat het een natuurproduct is en het hiervoor gevoelig is. Tevens hebben de weersomstandigheden ook invloed op de kwaliteit van de mat. Echter, met goed onderhoud kom je al heel ver en dan zitten er genoeg voordelen aan de kokosmat! Zo schraapt de mat gemakkelijk vuil van je schoenen door de harde kokosvezels die goed omhoog blijven staan door de ruwheid. Tevens past deze mat overal bij door het natuurlijke materiaal. De kokosmat is beschikbaar in meerdere kleuren en hierdoor past er altijd wel eentje in jouw interieur!

Waarom nou precies een schoonloopmat?


Het is duidelijk dat een schoonloopmat meerdere voordelen heeft. Echter, naast het weghouden van onnodig vuil, wat zijn de voordelen nog meer? Zoals eerder gezegd biedt een schoonloopmat een warm welkom. Dit komt doordat de entree van je huis of bijvoorbeeld je kantoor het eerste contact is met jou en je medemens. Door een mooie en goede schoonloopmat aan te schaffen biedt je dit warme welkom en is de eerste indruk meteen goed! Mensen voelen zich hierdoor meer dan welkom. Tevens komt er ook een stukje veiligheid om de hoek kijken. Als het heeft geregend ontstaat er de kans op slipgevaar. Bij gladde weersomstandigheden is er nou eenmaal een grotere kans op uitglijden en dit wil je liever voorkomen. Met een schoonloopmat beperk je dit gevaar! Daarnaast is het ook goed voor het interieur van je huis. In dit geval gaat het vooral om je vloer. Als je altijd vuil naar binnen loopt dan gaat dit ook in je vloer trekken. Dit is het laatste wat je wilt, omdat je wilt voorkomen dat je vloer al snel aan vervanging toe is. Door je schoonloopmat goed te onderhouden behoud je dat warme welkom, houd je je huis en dergelijke schoon en netjes en kun je langer profiteren van de goede kwaliteit van je huis!

Altijd een schoonloopmat op maat


Het is verleden tijd om aan specifieke afmetingen te moeten voldoen. Tegenwoordig kun je vrijwel altijd een deurmat op maat maken. Mocht je een mooie mat in de winkel hebben gezien, maar voldoet het net niet aan jouw verwachtingen of smaak? In zo'n geval hoeft dat geen enkel probleem te vormen doordat je een specifiek design, kleur en afmeting kan samenstellen. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde smaak en waar jij misschien blij wordt van een rustig design heeft de ander dat liever niet. Gelukkig heb je dan de keuze om een schoonloopmat op maat te maken.

Een schoonloopmat voor binnen of buiten


Een schoonloopmat kan praktisch zijn voor zowel binnen of buiten. Een kokosmat kan soms bijvoorbeeld beter binnen worden gelegd vanwege de kwaliteit en het natuurproduct. Mocht je vaak bemodderde laarzen hebben is het weer fijn om de schoonloopmat buiten te leggen, zodat je binnen niet hoeft te hinkelen omdat je bang bent dat je het vies maakt. Waar je ook naar op zoek bent, een schoonloopmat is multifunctioneel en het heeft altijd de goede oplossing waar je naar op zoek bent! Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt bij dat extra detail dat een schoonloopmat verschaft en dat je kiest voor de mat die aansluit op jouw eigen smaak.

 

Lees verder

Houd je huis droog met een droogloopmat

In de herfst worden de dagen niet alleen korter, maar valt er ook vaker regen. Dat vraagt om wat aanpassingen in en om huis, zodat alles netjes en comfortabel blijft. Een droogloopmat kan je hier goed bij helpen.

Wat is een droogloopmat?Een droogloopmat is speciaal bedoeld om de entree naar je huis droog te houden. Vooral in de nattere seizoenen herfst en winter komt het vaak voor dat je met natte schoenen en een nat pakt het huis binnenstapt. Om te voorkomen dat je hal nat wordt, of een mooie houten vloer beschadigd raakt door het water van je schoenen, kan je een droogloopmat neerleggen bij de deur.

Droogloopmatten zijn gemaakt van stoffen die in korte tijd veel vocht kunnen opnemen. Ook zorgt het materiaal van droogloopmatten ervoor dat de natte mat snel opdroogt en niet gaat stinken. Vaak zijn deze matten gemaakt van polyamide, katoen, nylon of polyester. Voor de onderkant

Lees verder

Welke deurmat op maat past het beste bij jou?

Wie op zoek is naar een deurmat hoeft niet lang te zoeken. Deurmatten zijn volop verkrijgbaar. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten binnen- en buitenmatten die zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn uitgevoerd in allerlei kleuren. Of je nu op zoek bent naar een grote of juist een kleinere deurmat, er is altijd wel een mat voor jou te vinden. Toch is er een probleem. Wanneer je kiest voor een mat met een standaardformaat, dan moet je maar hopen dat deze ook daadwerkelijk de juiste afmeting heeft. Dat probleem heb je niet wanneer je kiest voor een deurmat op maat.Een deurmaat die voldoet aan jouw wensen

Het belang van een goede en mooie deurmat moet je niet onderschatten. Het eerste dat jouw gasten tenslotte zien, is je deurmat. Omdat je bezoekers hun schoenen vegen op die mat, is het is ook het eerste contact met jouw woning, winkel, kantoor etc. Een deurmat

Lees verder

Droogloopmat op maat: betaalbare en absorberende deurmat

Zoek je een premium deurmat voor een droge entree? Met een droogloopmat op maat voorkom je natte schoenen op de vloer van je huis of bedrijf. Het is dé oplossing voor natte herfst- en wintermaanden, maar ook tijdens het voorjaar en de zomer komt deze deurmat goed van pas. Een droogloopmat in een standaardformaat past niet altijd en daarom is maatwerk wenselijk. Wil je een functionele mat met uitstraling die perfect past? Ga dan voor een droogloopmat op maat en profiteer van een schone entree!

Wat is een droogloopmat?


Een droogloopmat is een ster in het absorberen van vocht. Dit betekent dat je nooit met natte schoenen een ruimte betreedt. Een uitkomst dus om een vloer droog te houden zónder dat je continu bezig bent met schoonmaken! Dit is beter voor je vloer, maar ook gunstig voor iedereen die je huis of bedrijf binnenstapt. Een natte vloer vergroot namelijk de kans op glij- en valpartijen. D

Lees verder

Deurmat op maat: vind de juiste mat voor binnen

Zoek je een deurmat voor de entree van je woning of wil je een luxe mat bij de deur van je zaak? Met een deurmat op maat houd je een ruimte altijd schoon en netjes. Een op maat gemaakte deurmat is er eentje die mensen en bezoekers uitnodigt om bij je binnen te stappen. Bovendien is de loopruimte vrij van viel en viezigheid. Wij hebben goed nieuws, want ook voor jou hebben we een geschikte deurmat op maat in de aanbieding!

Selecteer de juiste deurmat


De ideale mat houdt vuil en viezigheid buiten de deur. Een deurmat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daarom is het belangrijk dat je een exemplaar aanschaft die aan je wensen voldoet. Stel jezelf de vraag of je op zoek bent naar een mat voor binnen of buiten? Natuurlijk ga je voor een deurmat binnen in een stijl die mooi aansluit op je interieur. Heb je al een

Lees verder

Borstelmat: de ideale mat voor bij een entree

Heb je last van vieze vloeren in huis vanwege je werkzaamheden in de tuin of heb je opgroeiende kinderen die met vuile schoenen naar binnen banjeren? Een borstelmat is de ideale mat voor bij je entree, want deze mat verwijdert hardnekkig vuil onder schoenzolen. Alle viezigheid blijft achter tussen de borstels van deze handige deurmat. Wat zijn nog meer voordelen van een borstelmat?

Wat is de functie van een borstelmat?


De borstelmat heeft als doel om vuil onder schoenen weg te schrapen. Dit komt door de harde borstels die je schoenzolen perfect schoonpoetsen zodra je je schoenen schoonveegt op de mat. Meestal is een borstelmat gemaakt van harde borstels van polypropyleen en aluminium randen. Dit is daarom de ideale deurmat voor als je graag buiten bent en wanneer je het vuil afkomstig door de herfst en winter graag buiten

Lees verder

Een goede deurmat houdt vuil en vocht buiten de deur!

Ben je op zoek naar een goede deurmat die vuil, zand en modder effectief van je schoenen verwijdert? Met een borstelmat heb je goud in handen! Dit type deurmat is onmisbaar bij iedere entree van een woonhuis, winkel of bedrijfspand. Waarom is het zinvol om een borstelmat aan te schaffen, welke voordelen levert het op en hoe belangrijk is het om deze mat te combineren met een droogloopmat? Lees snel verder, want we leggen het je graag uit.

Waarom je kiest voor een borstelmat


Is het buiten guur of spelen je kinderen graag in de zandbak en wil je voorkomen dat er vuil mee naar binnen komt? Een borstelmat is een interessante keuze omdat het viezigheid onder schoenen verwijdert. De aankoop van een borstelmat helpt je dus af van heel wat smerigheid in huis. Deze

Lees verder

Wat is het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat?

Zoek je een premium deurmat die vocht en vuil buiten de deur houdt? Dan is de aankoop van een goede deurmat belangrijk. Deurmatten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Je kiest bijvoorbeeld uit een schoonloopmat of een droogloopmat. Wat is het verschil tussen deze twee deurmatten en welke mat kies je voor de entree van je huis, winkel of kantoor?

Wat is een schoonloopmat?


Een schoonloopmat reinigt de zolen van je schoenen. De mat is namelijk een kei in het verwijderen van vuil. Dankzij kunststofvezels verwijdert een schoonloopmat zonder enige moeite zand, steentjes en andere viezigheid. Zelfs de groeven in het profiel van je schoenen worden schoongeborsteld. Daarom is de schoonloopmat een aanwinst wanneer je iets wenst te doen aan vieze voetafdrukken in je huis, winkel of kantoor. Vuil blijft achter in de mat en jij bent zeker van schone vloeren. Ligt er veel viezigheid

Lees verder

Waarom kiezen mensen voor een droogloopmat?

en natte hal of keuken is uiterst vervelend. Vooral bij regenachtig weer haal je heel wat nattigheid in huis. Dit geldt bijvoorbeeld in woningen met opgroeiende kinderen.
Natte vloeren komen er vaak voor, omdat kinderen al snel met vochtige schoenen binnenstormen. Maar ook bedrijven ervaren hinder door natte en vieze vloeren. Natuurlijk zit je daar niet op te wachten en gelukkig is er ook een oplossing voor: de droogloopmat! Wat is dit voor soort mat en waarom kiezen steeds meer mensen voor de aanschaf van een droogloopmat?

Wat is een droogloopmat?


De droogloopmat is bedoeld om je schoenen droog te lopen. Zachte nylonvezels van deze deurmat drogen je schoenzolen af als een handdoek. Een binnenruimte blijft altijd droog, omdat regenwater achterblijft in de mat. Daarom is de droogloopmat een mat die je vaak tegenkomt bij de entree van winkels, kantoorpanden en woonhuizen. De droogloopmat

Lees verder

Deurmat op maat: de ideale oplossing voor een schoon en droog huis

Met vieze en natte schoenen thuiskomen, het is veel mensen een doorn in het oog. Je huis houd je graag schoon en droog en daarom kies je voor een deurmat op maat. Het is namelijk de perfecte manier om een vieze en natte vloer tegen te gaan. En dit scheelt jou weer het nodige schoonmaakwerk. Waarom is een deurmat op maat nog meer interessant voor je woning, uit welke soorten kies je en hoe belangrijk is goed maatwerk? We leggen het je graag uit.

Waarom een deurmat op maat?


Wil je een unieke binnenkomer en bij voorkeur op maat gemaakt? Een deurmat op maat brengt altijd voordelen met zich mee:

- Een deurmat op maat sluit goed aan op je interieur.
- Dankzij de juiste breedte- en lengtemaat verzeker jij je van een unieke, mooie en op maat gemaakte deurmat.
- Een deurmat op maat resulteert in een loopruimte die vrij is van vuil en viezigheid.
- Een deurmat op maat personaliseer

Lees verder
Pagina
To Top