Veelgestelde vragen deurmatdirect.nl

Welkom op de FAQ-pagina van DeurmatDirect.nl! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de ideale deurmat voor jouw ruimte te kiezen en te onderhouden. Of je nu vragen hebt over materialen, maten, onderhoud of levering, we hebben de antwoorden klaarstaan. Blader door onze veelgestelde vragen hieronder en ontdek hoe je jouw entree zowel uitnodigend als praktisch kunt maken. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning.

Deurmatten

Wat voor soort deurmatten bieden jullie aan?

Wij bieden een breed assortiment aan deurmatten, waaronder droogloopmatten, schoonloopmatten, kokosmatten, rubberen matten, borstelmatten, en gepersonaliseerde matten voor zowel binnen als buiten gebruik.

Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is een deurmat met een absorberende functie, deze droogt de schoenzolen.

Wat is een schoonloopmat?

Een schoonloopmat is een deurmat met een schrapende functie, deze schraapt het vuil onder de schoenzolen af.

Wat is een weekmakervrije deurmat

Een weekmakervrije deurmat is een deurmat zonder weekmakers. Heb je een PVC vloer of een PU gietvloer? Dan is het verstandig om voor een weekmakervrije deurmat te gaan, dit voorkomt het verkleuren van de vloer.

Wat is een opvulmat?

Met een opvulmat kun je het beste kiezen voor een speciale rubberen mat. Deze kun je dan direct de ruimte onder het kruipluik of uitsparing opvullen. De entreemat komt hierdoor gelijk aan uw vloer te liggen.

Kun je een droogloopmat in de wasmachine doen?

Ja dit is zeker mogelijk, bepaalde droogloopmatten kun je in de wasmachine doen als de afmeting het toelaat. Welke droogloopmatten dit kunnen hebben een symbool van een ''wasmachine''.

Kun je de deurmatten makkelijk zelf op maat snijden?

Ja de deurmatten zijn gemakkelijk zelf op maat te snijden. Belangrijk is om dit te doen met een scherp stanleymes op de rug van de mat. De mat gaat hierdoor tevens niet rafelen.

Betaling en Verzending

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, Klarna, Apple Pay, creditcard en bankoverschrijving

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Onze verzendkosten bedragen Nederland € 6,95, maar boven de € 200,- gratis thuisbezorgd.

Wat zijn de verzendkosten in België?

Onze verzendkosten bedragen België € 9,95, maar boven de € 200,- gratis thuisbezorgd.

Retourneren en Ruilen

Kan ik een deurmat retourneren of ruilen?

Ja, u kunt een deurmat binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, mits deze niet gebruikt is. Deurmatten die op maat worden gemaakt zijn uitgesloten van retournering, deze worden speciaal voor jou op maat gemaakt.

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Neem contact met ons op via info@deurmatdirect.nl of 085-06 01 550 voor instructies over het retourneren of ruilen van een product.

Contact en Ondersteuning

Hoe kan ik contact opnemen als ik een vraag heb?

U kunt ons bereiken via e-mail op info@deurmatdirect.nl, telefonisch op 0561 - 23 48 00, of via ons contactformulier op de website.

Bieden jullie ook zakelijke oplossingen aan?

Ja, wij bieden oplossingen voor bedrijven, inclusief op maat gemaakte matten met een logo. Neem contact met ons op voor meer informatie

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!