Schoonloopmat op maat

Een schoonloopmat op maat voorkomt uitglijden en ongevallen op gladde vloeren en beschermt tapijt en vloeren tegen vocht en vuil.
Sorteer op
Schoonloopmat Prestige 8mm - op maat
Vanaf € 7,11
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoonloopmat CleanStep - op maat
Vanaf € 9,36
Levertijd: 1 week
Schoonloopmat Spectrum - op maat
Vanaf € 10,31
Levertijd: 1-2 werkdagen
Schoon- en droogloopmat RoyalPro - op maat
Vanaf € 11,25
Levertijd: 1 week
Schoonloopmat Future - op maat
Vanaf € 17,98
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 579 Portal - Op Maat
Vanaf € 27,22
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 560 Carrera - Op Maat
Vanaf € 26,99
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 553 Briljant - Op Maat
Vanaf € 28,31
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 541 Corridor - Op Maat
Vanaf € 41,25
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Schoonloopmat 547 Ingresso - Op Maat
Vanaf € 30,38
Levertijd: 1-2 werkdagen

10 Items

per pagina

Een mooie schoonloopmat op maat bestellen

Bent u op zoek naar een schoonloopmat op maat? Deurmat Direct is de specialist op dit gebied, waar u een mooie, stevige deurmat kunt kopen in meerdere verschillende stijlen. Met een goede schoonloopmat zorgt u ervoor dat uw vloer mooi schoon blijft. Het is dan ook de perfecte entree voor thuis, maar ook in een winkel, kantoor of andere openbare plek.
 

De perfecte schoonloopmat op maat

Heeft u regelmatig mensen over de vloer en heeft u er een hekel aan als hun sporen door uw hele huis of winkel terug te vinden zijn? Dan is een schoonloopmat een goed idee. U legt deze mat eenvoudig bij de deur neer, de schurende werking van de mat doet dan de rest. Bij Deurmat Direct hebben we een schoonloopmat op maat, in een groot aantal verschillende uitvoeringen. We hebben het dan niet alleen maar over kleuren, maar ook over stijlen en diktes. We verkopen onze schoonloopmat op maat vanaf de rol, waarbij u zodoende eenvoudig aan kunt geven hoe groot de mat moet zijn. Zo kunnen wij u ook heel eenvoudig afwijkende maten leveren.
 

De juiste schoonloopmat voor uw project

Bent u bezig met de inrichting van een ruimte en wilt u dat elk element hieraan helemaal perfect op elkaar aansluit? Bij Deurmat Direct vindt u een schoonloopmat op maat voor elke stijl. We hebben mooie, warme kleuren voor een sfeervolle ruimte, maar ook moderne kleuren voor een strakke inrichting. We raden u dan ook aan om voor een schoonloopmat op maat gewoon even een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben elke schoonloopmat op maat een mooi plekje op de site gegeven, zodat u deze overzichtelijk met elkaar kunt vergelijken. Elke soort mat is voorzien van uitgebreide informatie over gebruikte materialen, dikte en meer. Zo kiest u eenvoudig de schoonloopmat op maat die helemaal op uw wensen is afgestemd.
 

Meer weten over onze schoonloopmat op maat?

Als u een schoonloopmat op maat zoekt, dan wilt u hier misschien nog wel wat meer over weten. We raden u dan aan om eens contact met ons op te nemen met al uw vragen. We vertellen u graag meer over de schoonloopmat op maat waar u uw oog op heeft laten vallen. U kunt ook altijd even binnenlopen bij onze winkel in Wolvega, waar wij ons gehele assortiment voor u klaar hebben liggen. Hier kunt u die schoonloopmat op maat even in het echt bekijken voordat u ertoe besluit om tot aankoop over te gaan.