Over Deurmatdirect.nl

Deurmatdirect.nl is ontstaan uit ons familiebedrijf welke al generaties lang werkzaam is in de tapijtindustrie.  We zijn gevestigd in Wolvega ( nabij Heerenveen ) en inmiddels één van de grootste aanbieders van deurmatten. Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Oostenrijk vinden onze matten inmiddels hun weg. Bij Deurmatdirect.nl heb je de keuze uit een grote collectie entreematten. Voor elke toepassing is er een juist exemplaar en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Elke dag opnieuw verwerken wij met veel plezier de mooiste matten voor onze klanten!

 

 

Hoe ons verhaal zijn aanvang vond

 

In eerste instantie werd er vanuit onze winkel gestart met de verkoop en het plaatsen van tapijt, harde vloeren en met het bekleden van trappen, want onze wortels liggen in tapijtstad Genemuiden. Zo’n twintigtal jaren terug hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruime en complete collectie deurmatten. Wij zijn dan ook super enthousiast over onze matten en hebben voor elke toepassing de juiste mat in ons aanbod. Zowel voor particuliere als bedrijfsmatige toepassing bent u bij Deurmatdirect.nl aan het juiste adres.

Weet je niet zeker of jouw keuze de juiste is? Schroom dan niet om één van onze specialisten te raadplegen. Wij staan graag voor je klaar, ons team zal je de juiste ondersteuning bieden in de zoektocht naar de juiste mat!

 

 

De juiste mat is een behoud voor uw vloer

 

Met de juiste deurmat voor binnen en/of buiten zal vocht of vuil zoveel mogelijk in de mat achterblijven. Dit zorgt niet alleen voor een schone entree, maar is tevens een behoud voor jouw vloer, het zal de levensduur verlengen! Wij zoeken samen met jou naar de juiste entreemat passend bij de gevraagde toepassing en de intensiteit van het loopverkeer.

 

 

Hulp nodig? Neem dan contact op met de medewerkers van deurmatdirect.nl

 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bij vragen of opmerkingen mag je ons altijd bellen of mailen. Wij staan je te allen tijde graag te woord. Op de website maak je kennis met de medewerkers van ons team. Op die manier weet je altijd met wie je belt of mailt.

 

Wil je niets missen omtrent de ontwikkeling van onze collectie? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Tevens plaatsen wij met regelmaat informatieve content over ons aanbod. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Bij vragen neem gerust contact met ons op! 

 

Deurmatdirect.nl

Grindweg 129

8471 EJ Wolvega

 

info@deurmatdirect.nl

0561 - 23 48 00

Kvk 81186894

BTW NL861976484B01

 

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/