borstelmat op maat

 

Heb je last van vieze vloeren in huis vanwege je werkzaamheden in de tuin of heb je opgroeiende kinderen die met vuile schoenen naar binnen banjeren? Een borstelmat is de ideale mat voor bij je entree, want deze mat verwijdert hardnekkig vuil onder schoenzolen. Alle viezigheid blijft achter tussen de borstels van deze handige deurmat. Wat zijn nog meer voordelen van een borstelmat?

Wat is de functie van een borstelmat?

De borstelmat heeft als doel om vuil onder schoenen weg te schrapen. Dit komt door de harde borstels die je schoenzolen perfect schoonpoetsen zodra je je schoenen schoonveegt op de mat. Meestal is een borstelmat gemaakt van harde borstels van polypropyleen en aluminium randen. Dit is daarom de ideale deurmat voor als je graag buiten bent en wanneer je het vuil afkomstig door de herfst en winter graag buiten de deur houdt.

Borstelmat: de beste deurmat voor buiten

De borstelmat is een fantastische deurmat voor buiten. Je legt deze deurmat neer bij de entree en dus neem je geen vuil meer mee naar binnen. Iedereen die je huis binnenstapt, vraag je om de schoenen schoon te vegen op de deurmat. Grind, zand, grond en andere viezigheid blijven achter op de borstels van de mat en jij bent zeker van een schone entree. Dit bespaart jou heel wat schoonmaakwerkzaamheden en dus heb je alle tijd voor familie en vrienden die bij je langskomen.

Alle voordelen van een borstelmat op een rij

Overweeg je om een borstelmat aan te schaffen voor de achter- of voordeur? Wij benoemen graag alle voordelen van een borstelmat:

- Dit type mat verwijdert hardnekkig vuil in een simpele handomdraai;
- Een borstelmat met borstels en aluminium randen zorgt voor een exclusieve uitstraling;
- De mat kenmerkt zich door een lange levensduur en gaat gemakkelijk tien jaar mee;
- De borstelmat is eenvoudig schoon te maken met wat water en zeep;
- De mat met borstels is rolstoelvriendelijk;
- De borstelmat is ook bij uitstek geschikt voor ongelijke ondergronden.

Hoe houd je ook vocht buiten de deur?

Ben je blij met een mat die vuil binnen voorkomt? Hoe prettig is het om ook vocht buiten de deur te houden! Dit is mogelijk door de aankoop van een droogloopmat voor binnen. De belangrijkste functie van deze mat is namelijk het droogmaken van schoenzolen. En dus hoef je ook niet continu je vloeren te dweilen zodra het buiten regent en je met natte schoenen naar binnen moet. Een goede droogloopmat absorbeert maar liefst zes liter vocht per vierkante meter! Een interessante aanvulling op de borstelmat.

Combineer een borstelmat met een droogloopmat

Wil je een schone entree en om die reden een borstelmat bestellen? Combineer dit met een droogloopmat voor binnen. Beide matten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven én dragen bij aan een veilige entree. Aarzel daarom niet, maar ga op zoek naar een borstel- en droogloopmat op maat en bespaar jezelf en anderen onnodige schoonmaakactiviteiten!