deurmat op maat, de juiste mat voor binnen

 

Zoek je een deurmat voor de entree van je woning of wil je een luxe mat bij de deur van je zaak? Met een deurmat op maat houd je een ruimte altijd schoon en netjes. Een op maat gemaakte deurmat is er eentje die mensen en bezoekers uitnodigt om bij je binnen te stappen. Bovendien is de loopruimte vrij van viel en viezigheid. Wij hebben goed nieuws, want ook voor jou hebben we een geschikte deurmat op maat in de aanbieding!

Selecteer de juiste deurmat

De ideale mat houdt vuil en viezigheid buiten de deur. Een deurmat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daarom is het belangrijk dat je een exemplaar aanschaft die aan je wensen voldoet. Stel jezelf de vraag of je op zoek bent naar een mat voor binnen of buiten? Natuurlijk ga je voor een deurmat binnen in een stijl die mooi aansluit op je interieur. Heb je al een deurmat in gedachten? Zo niet, dan leggen we je graag uit wat het verschil is tussen de droogloopmat en schoonloopmat.

Droogloopmat: voor het opnemen van vocht

De droogloopmat kenmerkt zich door een hoog vochtabsorptiegehalte, want deze mat neemt maar liefst acht liter vocht op per vierkante meter. Met een droogloopmat loop je je voeten dus perfect droog! De droogloopmat is er namelijk om het vocht op te nemen dat afkomstig is van buiten. Vocht binnenshuis is overigens geen goed idee, want natte vloeren resulteren maar al te vaak inde nodige val- en glijpartijen. Idealiter ga je voor een deurmat op maat die niet alleen vocht, maar ook vuil weg schraapt. Ga daarom voor een allround deurmat of combineer een droogloopmat met een schoonloopmat.

Schoonloopmat: de perfecte vuilschraper

Wil je voorkomen dat je vuil en viezigheid mee naar binnen neemt? Dan is een schoonloopmat op maat een goede keuze. Dankzij de schraapfunctie valt het meeste vuil tussen de vezels van de deurmat. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te stofzuigen, dweilen en vegen. Daarom is de schoonloopmat een aantrekkelijke deurmat om aan te schaffen voor je entree. Klinkt dit je als muziek in de oren? Selecteer vooral een schoonloopmat naar keuze en combineer deze mat met een droogloopmat voor het beste resultaat!

Waarom een deurmat op maat?

De deurmat op maat is een goede investering voor je woning of bedrijf. We zetten de belangrijkste voordelen van een deurmat op maat op een rij:

1. Met een representatieve en elegante deurmat geef je een duidelijk signaal af aan je gasten en bezoekers;
2. Met een deurmat op maat voorkom je natte en vieze vloeren in huis of op kantoor;
3. Een deurmat op maat heeft een antislipwerking en dus worden de nodige valpartijen voorkomen;
4. Een deurmat op maat is er in verschillende kleuren, stijlen en patronen.

Wil je ook een sprekende deurmat bij de entree van je huis, winkel of bedrijfspand? Selecteer een deurmat in het gewenste formaat of laat de mat door ons op maat snijden.

Bestel online een deurmat op maat

Een deurmat op maat sluit mooi aan op je entree en hoef je niet zelf bij te snijden. Daarnaast is een deurmat ook te verrijken met een foto, logo of slogan. Dit laatste is vooral interessant voor bedrijven en winkels. Schroom daarom niet om de gewenste maten van de deurmat aan ons door te geven. Selecteer eerst het soort mat die je wenst, naar welke kleur je voorkeur uitgaat en wat de dikte moet zijn van de deurmat. Ten slotte geef je de juiste maten aan ons door zodat wij binnen een kort tijdbestek je favoriete deurmat op maat bij je thuisbezorgen!