deurmat op maat

 

De ene deurmat is helaas de andere niet. Ga je op ook naar een passende deurmat, dan kan dit om die reden best lastig zijn. Er zit namelijk een hoop kaf tussen het koren van de deurmatten. Kies je echter voor een kwalitatief hoogstaande deurmat op maat bij een speciaalzaak, dan heb je de garantie op een deurmat van topkwaliteit. Je beschikt dan over een deurmat die er jarenlang tegenaan kan. Maar wat zijn eigenlijk de pro's van een maatwerk deurmat kopen? Wat heb je hier aan als fijnproever?

Je kunt kiezen uit een droogloopmat en schoonloopmat

Een van de voordelen van deurmatten op maat kopen, is dat je kunt kiezen uit twee hoofdvarianten, namelijk droogloopmatten en schoonloopmatten. Het grootste verschil tussen beide varianten is dat een droogloopmat bedoeld is om natte schoenen of laarzen goed te drogen (en zo de achterliggende hal of ruimte droog te houden), terwijl schoonloopmatten als bedoeling hebben om de ruimte erachter schoon en moddervrij te houden. Welk van beide varianten deurmatten je ook wilt kopen: kies altijd voor een maatwerk deurmat, die precies past in de ruimte waar deze komt te liggen.

Een maatwerk deurmat past goed bij jouw woninginterieur

Wie besluit om een maatwerk deurmat aan te schaffen, krijgt een deurmat die precies past bij het woninginterieur. De lengte en breedte kun je namelijk precies afstemmen op de maten van je interieur. En dat scheelt een hoop werk én frustratie. Je weet dat je jouw droom deurmat in precies de goede maten geleverd krijgt via een deurmattenspecialist

Een logo of opdrukt behoort ook tot de mogelijkheden

Een echte pro van moderne deurmatten op maat, is dat deze vandaag de dag voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld een tekst of een logo. Dat is niet alleen leuk en handig voor bedrijven en ondernemers, maar ook ideaal voor particulieren. Als je je deurmat op maat net íets bijzonderder wilt maken dan die van andere mensen, kun je er een leuk logo of tekst op laten afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan een boodschap als 'Welkom bezoekers!' of 'Hier is het gezellig!' Deze opdrukkun je bij speciaalzaken zelf verzinnen en door hen op jouw deurmat(of deurmatten) op maat laten afdrukken. Zo wordt je deurmat nog specialer en mooier dan deze al is. Tel uit je winst!

De prijs van deurmatten op maat valt vaak erg mee

Veel mensen die een deurmat op maat willen kopen, vrezen dat dit nogal prijzig is. In de praktijk valt dit echter enorm mee, zeker als je kiest voor een specialist in deurmatten op maat. Bezoek nu de website van een betrouwbare aanbieder. En laat je verrassen door de scherpe prijzen die zij hanteren.