deurmatdirect
 
Een deurmat mag dan wel een louter functionele voorziening lijken in de woning, het is wel degelijk een aanwinst op het vlak van stijl én comfort. Deurmatdirect.nl is dé aanbieder van kwalitatieve, duurzame en stijlvolle deurmatten, maar ook andere mogelijkheden behoren tot het aanbod. Een duidelijk beeld daarop is zeker van belang als je het beste uit je woning wil halen! 
 

Voor elke situatie een deurmat, bij Deurmatdirect.nl 

Het gamma van Deurmatdirect.nl gaat ver - van kleine matten als afwerking voor je woning tot grote modellen die de sfeer in de ruimte bepalen. Een overzicht van enkele mogelijkheden is hier wel op zijn plaats! 

1. Verschillende soorten deurmatten

Een deurmat is een handige uitbreiding van je deur en inkthal en er zijn dan ook uiteenlopende mogelijkheden beschikbaar. Van een gewone deurmat tot speciale buitenmatten die tegen vocht bestand zijn, alles kan. Ook droogloopmatten voor bij natter weer en stijlvolle, natuurlijk ogende kokosmatten behoren eveneens tot het gamma. 

2. Een loper voor een luxueuze atmosfeer 

Een deurmat die misschien wat minder functioneel is en vooral op het vlak van stijl belang heeft is een loper. Lopers zijn er in ontelbaar veel verschillende formaten, kleuren en stijlen. Hoe dan ook draagt een loper deurmat bij tot de uitstraling van de ruimte, verbetert hij de akoestiek van de woning én zorgt hij ervoor dat de ruimte er gezelliger uitziet. Als je een gezellige en luxueuze atmosfeer wil creëren in de woning, dan is een loper zeker een goed idee! 
gangloper

3. Een stevige rubbermat of borstel deurmat 

Wil je je woning nog beter beschermen tegen vocht, vuiligheid en andere ongewenste zaken? Dan is een rubbermat de oplossing. Dergelijke matten zijn de perfecte optie voor woningen waarbij vaak binnen en buiten wordt gelopen. Het rubber van de deurmat verleent zich perfect om de schoenen aan af te vegen, waardoor je net geboende vloer dus niet weer meteen vol vuiligheid ligt. Een borstelmat neemt het nog een stapje verder en geeft je de mogelijkheid om je schoenen goed af te vegen voor je in huis komt! 

4. Een project deurmat voor de schone schijn 

Ten slotte zijn er ook heel wat zogenaamde projectmatten verkrijgbaar. Dergelijke deurmatten zijn ideaal als afwerking van de inkom van een bedrijf of magazijn. Ze zijn functioneel en maken de inkom van een dergelijk gebouw mooi af. Er zijn heel wat kleine en grote modellen verkrijgbaar in het aanbod!
 
project mat


Vertrouw op Deurmatdirect.nl voor de beste deurmat 


Wil je dat je deurmat van goede kwaliteit is? Dan is het aanbod van Deurmat direct iets voor jou. Dankzij het gebruik van betrouwbare, duurzame materialen kan je keer op keer zeker zijn van een stijlvolle deurmat die lang meegaat en je woning of bedrijf perfect afwerkt!