Standaard Kokosmat

Sorteer op
HAMAT Kokosmat Ruco 145 - 000 Naturel
Vanaf € 11,75
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Kokosmat Ruco Design
Vanaf € 12,95
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hamat 340 Draco Shoe Cleaner Buitenmat 30x36
€ 12,95
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis
Kokosmat Ruco Classic - Welcome
Vanaf € 13,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Kokosmat Ruco Print
Vanaf € 14,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT Kokosmat Ruco 145 - 17 mm Dik
Vanaf € 15,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT 341 Mudbuster - Kokosmat
Vanaf € 21,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
HAMAT 171 Bombay - Kokosmat
Vanaf € 16,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Kokosmat Coco Classic Welcome
Vanaf € 19,95
Levertijd: 2-4 werkdagen

9 Items

per pagina

Kokosmat

De kokosmat is een deurmat die een grote populariteit kent. Dat heeft onder meer te maken met de sterkte en met de lange levensduur, maar ook met het robuuste karakter. Bovendien heeft u bij Deurmatdirect een ruime keuze. Dat betekent dat u rekening kunt houden met een specifiek design, kleur en met de afmeting. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kokosmat met een print te kiezen of een kokosmat in een natuurlijke kleur online te bestellen. Deurmatdirect heeft Hamat als fabrikant geselecteerd om kokosmatten van in het assortiment op te nemen. Wij letten bij het samenstellen van de collectie op de kwaliteit om u het beste van het beste te bieden.

 

Voor binnen of buiten

Een kokosmat in de vorm van een deurmat wordt doorgaans binnen op de vloer neergelegd. In het aanbod van Deurmatdirect.nl heeft u echter ook de keuze om een buitenmat te kopen. Het mag voor zich spreken dat een kokosmat die buiten voor de entree neergelegd wordt weersbestendig dient te zijn. Dat is dan ook het geval bij de kokosmat van Hamat die speciaal ontwikkeld is om buiten voor de deur neer te leggen. Dat is bijvoorbeeld een optie als er vaak sprake is van met bemodderde laarzen naar binnenkomen. Dan is een buitenmat een betere optie dan een binnendeurmat. U kunt een dergelijke mat ook voor de deur van de caravan plaatsen. Met betrekking tot de deurmat voor binnen zijn de eigenschappen uiteraard ook dusdanig dat vuil en vocht niet mee naar binnen gelopen worden. Een kokos mat van Hamat uit de collectie van Deurmatdirect voor in huis of op kantoor is in alle opzichten een aanwinst. Uw vloer krijgt op deze manier een unieke look en bovendien is de kokosmat bijzonder functioneel.

 

Kokosmat kopen

Het kopen van een kokosmat van Hamat is bij Deurmatdirect snel te regelen. U hoeft alleen maar die mat te selecteren die het beste bij uw interieur past. Daarbij is het uiteraard aan te raden om op de afmeting te letten. Mocht de gewenste afmeting zich niet in de collectie bevinden, dan heeft u de keuze om een mat van de rol te bestellen. Een kokosmat op maat is in verschillende breedtes en in uiteenlopende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. U profiteert bij elke kokosmat van Hamat bij Deurmatdirect bovendien van een aantrekkelijke korting. Wij verstrekken namelijk standaard 10% korting op een kokosmat van Hamat. De prijzen zijn al scherp gesteld, maar met deze vaste korting profiteert u bij ons van dubbel voordeel. De kwaliteit staat de lage prijzen overigens nooit in de weg, want daarin doen wij geen concessies. Wij zijn tevreden als u dat bent en hier komen wij aan tegemoet met de beste kwaliteit voor lage prijzen. De kokosmat van uw voorkeur wordt snel bij u thuis geleverd, maar ophalen in onze winkel in Wolvega is eveneens mogelijk.