Kokosmat op maat

Sorteer op
HAMAT Kokosmat 145 Ruco Naturel - 17 mm
Vanaf € 15,00
Levertijd: 2-4 werkdagen
HAMAT Kokosmat 145 Ruco Naturel - 20 mm
Vanaf € 22,50
Levertijd: 2-4 werkdagen
HAMAT Kokosmat Ruco 145 - Op Maat - Diverse Kleuren - 17 mm Dik
Vanaf € 20,40
Levertijd: 2-4 werkdagen
HAMAT Kokosmat 145 Ruco Naturel - 24 mm
Vanaf € 18,96
Levertijd: 2-4 werkdagen
HAMAT Kokosmat 145 Ruco Naturel - 30 mm
Vanaf € 26,25
Levertijd: 2-4 werkdagen

5 Items

per pagina

Het gemak van een kokosmat op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe deurmat voor binnenshuis? Dan is een kokosmat misschien wel de ideale keuze. Deze matten zijn goed in het verwijderen van vuil onder uw schoenen en hebben bovendien weinig onderhoud nodig. Dat is de reden waarom steeds meer huishoudens voor het gemak van een kokosmat kiezen. Bovendien is het mogelijk om deze matten volledig op maat te laten maken, zodat u altijd een exemplaar heeft dat perfect op uw interieur aansluit. Bij Deurmat Direct profiteert u van talloze opties en mogelijkheden voor uw gloednieuwe kokosmat.

 

Wat is een kokosmat?

Zoals de naam misschien al aangeeft, wordt een kokosmat gemaakt van kokosvezels. Deze vezels worden van de bast van kokosnoten gehaald en vervolgens strak samengeweven. Het resultaat is een volledig natuurlijke mat die grove borstels bevat waarmee u uw schoenen kunt afvegen. De kokosmat is vooral geschikt voor gebruik binnenshuis, aangezien de vezels minder goed tegen vocht kunnen. Het grote voordeel van deze matten is dat de vezels erg robuust zijn, waardoor ze altijd omhoog blijven staan. De mat slijt niet snel en u weet zeker dat al het zand en vuil onder uw schoenen wordt verwijderd. Reinigen is zo gebeurd: maak een grove borstel nat met wat water en soda en wrijf dit in de mat.

 

Gekleurd of naturel?

Een kokosmat heeft van nature een prachtige kleur. De aardse tint van deze matten past perfect bij talloze interieurs en is ook nog eens erg subtiel. Vindt u het leuker om met kleuren te spelen in uw interieur? Geen enkel probleem, want kokosmatten zijn ook een opvallende kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit felrood, maar ook uit diepe paarse kleuren. Houdt u van strak en modern? Ga dan voor een deurmat in het zwart of grijs voor een prachtige minimalistische uitstraling. Het is zelfs mogelijk om een gebleekte mat aan te schaffen. Deze heeft dezelfde natuurlijke uitstraling die u van kokosvezels gewend bent, maar dan net iets lichter. 

 

Uw kokosmat altijd op maat gemaakt

Weet u welke kleur uw kokosmat moet zijn? Dan is het nog belangrijk om de juiste maat de vinden. Dat is geen enkel probleem bij Deurmat Direct. Wij maken iedere deurmat namelijk helemaal op maat, dus ook uw gloednieuwe kokosmat. Zo bepaalt u zelf hoe lang en hoe breed uw mat moet worden, zodat deze perfect aansluit op uw deuropening of hal. U heeft daarnaast de keuze uit kokosmatten van verschillende diktes. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte deurmat vindt voor uw woning. Bent u dus op zoek naar een nieuwe kokosmat? Neem dan een kijkje bij Deurmat Direct.