Borstelmat

Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
12 Items
12
24
36
 1. HAMAT Buitenmat 340 Draco - Borstelmat
  Vanaf € 14,25
  In de maat:
  39x59cm
  50x80cm
 2. HAMAT Schraapmat 402 Queens - 60x80 cm
  Vanaf € 17,50
  In de maat
  60x80cm
 3. HAMAT Schraapmat 510 Dimension
  Vanaf € 18,95
 4. HAMAT Schraapmat 305 Quadro Scrape
  Vanaf € 21,50
 5. HAMAT Buitenmat 309 Fantastic - 38,5x59 cm
  Vanaf € 52,50
 6. HAMAT Borstelmat 325 Outline - 40x60 cm
  Vanaf € 53,95
 7. HAMAT Borstelmat 325 Outline - 50x80 cm
  Vanaf € 64,95
 8. HAMAT Borstelmat 325 Outline - 60x90 cm
  Vanaf € 99,95
 9. HAMAT Borstelmat 324 Topline - 50x80 cm
  Vanaf € 109,00
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
12 Items
12
24
36

De mooiste borstelmatten van Hamat

Een mooie deurmat is een perfect visitekaartje voor uw huis of kantoor. Bij Deurmatdirect vindt u een ruim assortiment matten in alle mogelijk soorten en maten. We verkopen de matten niet alleen maar van verschillende materialen en in meerdere kleuren, maar hebben ook meerdere merken waar u uit kunt kiezen. Een van de topmerken die wij in het assortiment voeren is Hamat. Dit bekende Nederlandse merk maakt deurmatten die over de hele wereld verkocht worden. Niet verwonderlijk, want dit zijn sterke, betaalbare matten waarbij u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Met andere woorden, er kunnen heel wat mensen hun voeten vegen op een borstelmat van Hamat, maar deze zal toch heel wat jaartjes meegaan!

 

Op zoek naar een mooie borstelmat?

Als u een mooie borstelmat zoekt voor uw huis of bedrijf, dan neemt u het beste even een kijkje bij Deurmatdirect. We kunnen het ons goed voorstellen dat u graag een goede mat voor de deur heeft liggen. Niet alleen houdt u met een stevige borstelmat van hoge kwaliteit vuil buiten de deur, het laat ook nog eens aan uw gasten zien dat u erom geeft hoe zij uw gebouw binnenlopen. Er zijn natuurlijk heel wat matten te krijgen, maar alleen bij Deurmatdirect vindt u matten van de sterkste kwaliteit. Een deurmat die veel gebruikt wordt moet natuurlijk van goed materiaal gemaakt zijn. U zit niet te wachten op een mat die snel slijt, of waar u al snel een vervangend exemplaar voor moet kopen.

 

Waar koopt u een perfecte deurmat?

Voor een deurmat waar u lang plezier aan gaat beleven hoeft u niet meer verder te zoeken. Het is bij het kiezen van een goede deurmat heel belangrijk om een exemplaar in huis te halen waar u helemaal tevreden over bent. Het is dan ook belangrijk om voor uw deurmat op een aantal dingen te letten. Natuurlijk moet de deurmat er goed uitzien. Er is altijd wel een borstelmat te vinden die op uw eigen persoonlijke smaak aansluit. We hebben meerdere kleuren en stijlen van Hamat in onze collectie. Het is daarbij belangrijk om ook te letten op het gebruikte materiaal. Houd daarbij rekening met de hoeveelheid mensen waarvan u verwacht dat ze uw deurmat gaan gebruiken. Met een stevige borstelmat haalt u dan eigenlijk altijd wel een geschikt product in huis.

 

Echte kwaliteit van Hamat

Een deurmat van Hamat is een garantie voor kwaliteit. Dit is een bedrijf dat weet wat er allemaal van een deurmat verwacht wordt. Hier komt nog eens bij dat u voor een deurmat van Hamat nooit de hoofdprijs hoeft te betalen. In het assortiment van Deurmatdirect vindt u dan ook een groot aantal verschillende deurmatten van dit merk tegen scherpe prijzen. Kijk gewoon even online welke deurmat u het meeste bevalt, of kom eens langs in onze winkel. Hier vindt u al die mooie, stevige matten van Hamat overzichtelijk bij elkaar!

To Top