In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Borstelmat

Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
19 Items
12
24
36
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
19 Items
12
24
36

Schraapmatten:nuttig en makkelijk!

Het leggen van een schraapmat voor de entree van uw bedrijf of winkel heeft als nut dat mensen die binnenlopen met propere schoenen uw pand betreden. Vuil en stof worden letterlijk weggeschreept. Door zijn speciale constructie valt het vuil door onder de mat. De scrapemat heeft een mooie en strakke vormgeving en kan buiten of binnen gelegd worden. Het is zeker ook aan te bevelen voor gewone huisgezinnen aanbrengen is makkelijk: uitrollen en bevestigen. Wie een nette indruk wilt maken, zal zeker tevreden zijn met de aanschaf van een schraapmat.

 

Een scrapemat beschermt uw vloerbedekking.

Wist u dat u jaren van het leven aan uw vloerbedekking kan toevoegen als je een goede entree mat gebruikt? Naast de voor de hand liggende voordelen, zoals het drogen van uw natte schoenen en slipletsels minimaliseren, kan een entreemat 95% van de deeltjes die uw vloer kan wrak in de loop van de tijd verwijderen. Vergelijk het met lopen rond met stukjes schuurpapier vast aan de zolen van je schoenen. Hoewel meestal onzichtbaar voor het oog, terwijl staande, zullen deze deeltjes weg schuren op elk verdieping. Dit maakt van schraapmatten een investering door verlenging van de levensduur en uitstraling van uw vloer.

 

Verschillen tussen andere matten en schraapmatten.

Het verschil met gewone deurmatten of zit hem in het wegbrengen van het vuil. Een gewone mat houdt het vuil vast zodat het stof ook makkelijk loskomt en uiteindelijk toch uw eigendom binnenwaait. Vuil en stof worden bij de schraapmat letterlijk weggeschreept vanonder uw schoenzolen. Door zijn speciale constructie komt het terecht onder de mat en blijft het ook daar .Een goede outdoor rubberen schraper mat is van essentieel belang als onderdeel van een complete entreemat en helpt schoonmaak-en onderhoudskosten te verminderen. Om een gemakkelijke overstap te maken is een rand voorzien van een aluminium aanloop. Zo is struikelen uitgesloten. Een schraapmat is ook makkelijk ter reinigen door eenvoudigweg een grote hoeveelheid water op te gieten en eventueel te wassen met een zeepsopje en borstel. Merken als Hamat en Matros zijn Nederlandse producenten met de nodige ervaring en kwaliteitskennis. De levertijd is kort daar alle modellen en afmetingen voorradig zijn. Beide zijn marktleiders te noemen op het gebied van entreematten en vloerkleden.

 

Maten en kleuren

Naast de standaardmaten en -kleuren kan de klant naar wens bestellen. Verschillende trends, designs en afmetingen zijn leverbaar. U kan kiezen met en zonder antislip. Scrapematten blijven er goed uitzien tijdens hun hele leven. Het zal niet van kleur veranderen als ze worden blootgesteld aan zonlicht. Een speciale matte coating biedt weerstand tegen vet en olie, waardoor de mat blijft presteren wanneer deze aanwezig zijn. Ook zijn er deurlopers en zelfs buitenmatten die uitermate geschikt zijn voor bij de voordeur en achterdeur.

To Top