deurmat weer
 
De herfst en de winter zijn niet echt de seizoen waarin je lang buiten wilt blijven. Vooral niet als het regent of hagelt met een stevige wind. Dan ga je het liefste zo snel mogelijk naar binnen. Je huis voorziet in warmte en comfort. Dat is belangrijk net als een schoon interieur. 

Als je dan kletsnat buiten staat voor de deur besef je dan dat je schoenen vuil en nat zijn. Het vocht en vuil wil je toch buitenlaten? Dat besefmomentje komt automatisch bij je boven als er een deurmat voor je deur ligt. Het is tenslotte weer deurmat weer en dan is er extra aandacht nodig om niet met vuile schoenen naar binnen te gaan.
 

borstelmat


Laat alle bladeren, vocht en vuil maar buiten

Een buitenmat heeft natuurlijk als voordeel dat de voeten al voor binnenkomst te vegen zijn. Een deurmat voor buiten is uitgevoerd met als doel om het grove vuil niet mee naar binnen te nemen. Bovendien zijn buitenmatten uiteraard bestand tegen allerlei weersinvloeden. Dat is in de herfst en de winter nog belangrijker dan in de lente of zomer. Een deurmat voor buiten is ideaal voor zakelijk en particulier gebruik. Uiteraard is een buitendeurmat ook nog eens te combineren met een deurmat voor binnen.
 

Geen modderpootjes meer in huis met een schoonloopmat

Een deurmat voor binnen is ideaal om de voeten direct te vegen nadat je de deur opendoet. Bijvoorbeeld als je net met de hond hebt gewandeld. De pootjes van de hond zijn dan zelfs op de deurmat even schoon te maken. Zo voorkom je dat er modderpoten in de gang te zien zijn. Een schoonloopmat is allang geen saaie deurmat meer. Er is een leuk aanbod met deurmatten die voorzien zijn van originele opschriften. Bovendien zijn deze deurmatten in allerlei kleuren, dikte en dessins verkrijgbaar.


Vocht op de deurmat en schone schoenen

Wil je liever een droogloopmat in huis hebben? Een droogloopmat past natuurlijk perfect bij nat weer. Vooral in de herfst regent het veel en in de winter valt er wel eens sneeuw. Om je vloer in huis te beschermen en droog te houden, is de keuze voor een droogloopmat perfect. Een droogloopmat heeft als voordeel dat er sprake is van sterk absorberende eigenschappen. Loop je na het vegen van je schoenen van de mat af? Dan is de zool helemaal droog. Dat het weer deurmat weer is, maakt jou dus niet uit als je vanuit de regen binnenkomt. Weet je dat je schoenen meteen ook een reinigingsbeurt krijgen met dit type deurmat?
 

Nooit meer schoenafdrukken in huis

Het is weer deurmat weer en dat betekent dat er ook weer een gezellige tijd aanbreekt. Een tijd waarin je knus in de warmte van je eigen huis zit. Tevreden om je heen kijkt en geen schoenafdrukken tegenkomt. Hoe fijn is dat en zo gemakkelijk te realiseren met een deurmat. Kies de kleur die bij je interieur past om van de deurmat ook nog eens een blikvanger te maken. Dan stapt niemand er meer zomaar overheen.