deurmat op maat

 

Wat is er dan mooier dan een mat bij de deur, die helemaal op maat is gemaakt en daardoor perfect past. Een goede deurmat op maat is essentieel voor een schoon huis of elke andere ruimte die je graag schoon wil houden. Een mooie deurmat op maat zorgt daarnaast voor een goede eerste indruk van een entree.

 

Deurmat op maat voor elke situatie

Voor iedere situatie is een andere deurmat. Een geschikte deurmat op maat is nu dus ook voor iedere situatie binnen handbereik. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de gekozen mat te groot of juist te klein is.

 

Verzonken deurmat op maat in vloer

In sommige gevallen komt de deurmat in de vloer te liggen, zoals bij een uitsparing bij de voordeur. In zo’n geval raden we iedereen aan om voor een deurmat op maat te kiezen, want het is natuurlijk jammer wanneer je mat dan net niet in de uitsparing past. Heb je een deurmat op maat uitgezocht die net niet dik genoeg is, dan is een rubber opvulmat de oplossing om de uitsparing op te hogen. Door een deurmat op maat te kopen is er dus altijd een perfecte match tussen de mat en de bestaande vloer.

 

Kies de meest geschikte deurmat op maat

Er zijn veel meer verschillende deurmatten dan je in eerste instantie misschien zou denken. Binnen dit aanbod is nagenoeg elke deurmat op maat te maken, zodat je altijd de beste deurmat kunt kiezen die geschikt is voor het doel in jouw ruimte. Er zijn ook speciale matten voor het droogmaken van je schoenen of matten die stof en vuil van het schoeisel verwijderen. Ook hiervoor geldt dat de deurmat op maat vaak de beste optie is.

 

Droogloopmat

Dit type deurmat op maat heeft een drogende werking. Een droogloopmat is gemaakt van katoengaren, waardoor je schoenen snel droog worden bij het vegen van je voeten en dus natte voetafdrukken voorkomt. Het op maat snijden van droogloopmatten gebeurt heel nauwkeurig. De mat zal niet gaan niet rafelen na het op maat snijden. Een droogloop deurmat op maat wordt altijd zonder rand geleverd.

 

Kokosmat

Een kokosmat op maat is ideaal om vuil van je schoenen te vegen. Een dikke kokosmat wordt meestal in een uitsparing in de vloer gelegd, waardoor hij in de vloer verzonken ligt. Kies in zo’n geval altijd voor een deurmat op maat. Bij een kokosmat in een uitsparing in de vloer, zorgt een deurmat op maat er voor, dat er altijd een perfecte aansluiting ontstaat tussen de mat en de bestaande vloer.

 

Rubbermat

Voor een passende rubber mat voor op de (werk)vloer wordt een rubber deurmat op maat vanaf de rol geleverd. Een rubber mat op maat is leverbaar in diverse diktes rubber met verschillende patronen. Kijk maar eens op de website bij “ rubber deurmat op maat ” voor de verschillende leverbare diktes en patronen. Bij Deurmatdirect kan je eenvoudig en voordelig je rubber deurmat op maat online bestellen.

 

Deurmatdirect

Kies er altijd voor om je deurmat op maat te laten maken door een expert. Bij Deurmatdirect vind je de beste deurmatten die speciaal voor jouw woning of bedrijf op maat gemaakt kunnen worden en waar je dus altijd de deurmat op maat kunt vinden waar je naar op zoek was.

 

Een deurmat op maat online kopen

Op deurmat direct kan je eenvoudig elke soort deurmat op maat vinden en bestellen. Bij nagenoeg elke soort en afmeting is maatwerk mogelijk. Kies eenvoudig één van de vele deurmatten uit die je wilt hebben. Vervolgens kijk je of deze deurmat op maat gemaakt kan worden en geef je aan welke afmetingen je zou willen hebben. Zo eenvoudig is dus het bestellen van een deurmat op maat. Zonder dat je nog verder hoeft te zoeken of er een andere mat is die toevallig de juiste maten heeft.