WK actie! Zo lang we nog meespelen, 10% korting op alles! KORTINGSCODE: WK2022

Loper

    Steeds populairder en uiteraard heel handig. Geen koude voeten meer tijdens het koken. In Engeland is het een rage! Vooral in de koude periode, u komt thuis, verwarming moet nog aan en u staat op het koude vinyl, laminaat of tegels te koken. Dit is de oplossing, ze zijn uitwasbaar en geven ook nog een leuke sfeer in de keuken.  
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
Items 25-34 van 34
12
24
36
Pagina
 1. Traploper Kashmir
  € 159,00per m2
 2. Traploper Emir
  € 159,00per m2
 3. Traploper Steps
  € 159,00per m2
 4. Traploper Basics
  € 159,00per m2
 5. Traploper Antika
  € 185,00per m2
 6. Traploper Amon
  € 185,00per m2
 7. Traploper Poule
  € 185,00per m2
 8. Traploper Deco
  € 185,00per m2
 9. Traploper Lupo
  € 185,00per m2
 10. Traploper Polka
  € 185,00per m2
Filter
Positie
Productnaam
Verkoopprijs
Aflopend sorteren
Items 25-34 van 34
12
24
36
Pagina

Loper bij Deurmatdirect

Een loper is verheven tot een lang tapijt dat multifunctionele doeleinden kent. De traploper is net als de gangloper bijvoorbeeld een bekend fenomeen. Dat een tapijtloper ook voor steeds meer andere zaken gebruikt wordt, is nog minder bekend. Bijvoorbeeld in de keuken om na een lange dag werken thuis te komen en te koken, maar dan wel op een comfortabele loper die de voeten warmte geeft. In Engeland is deze toepassing al bijzonder populair en ook in Nederland weten steeds meer mensen de weg te vinden naar Deurmatdirect om een loper (keukenmat) aan te schaffen. Overigens biedt het kopen van een loper vaak ook uitkomst in een zakelijke omgeving. Hierdoor ontstaat er met een gangloper namelijk een exclusieve uitstraling in bijvoorbeeld de gang van een kantoor.

 

Voordelen van lopers

Lopers bieden ongeacht de toepassing meerdere voordelen. Een tapijtloper of een gangloper zorgt in de eerste plaats voor een fraaie uitstraling. Het geeft sfeer aan de hal met een lange gang net als dat een loper op de trap een stijlvol karakter heeft. Naast de feeling en look is een tapijtloper comfortabel. Het voelt gewoon aangenaam aan om over tapijt te lopen in plaats van over kille vloertegels of koud laminaat. In de derde plaats zorgt een loper ook nog eens voor bescherming van de onderliggende vloer. Het bijzondere is ook nog dat lopers in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar zijn en tevens ook op meerdere breedtes. Bijvoorbeeld 67 en 80 centimeter breed. Zo tover u uw hal met lange gang om in een oosterse sfeer of kiest u voor een modern en origineel motief met streepjes in allerlei kleuren. Of houdt u het liever simpel en strak? Dan is het ook mogelijk om een gangloper in een effen kleur te kopen bij Deurmatdirect.

 

Ruime keuze tapijtlopers

U profiteert bij Deurmatdirect van het riante aanbod met onder meer ganglopers. Door de diversiteit in kleur, afmeting en dessins is er altijd een geschikte tapijtloper voor u beschikbaar. Bovendien is er variatie als het gaat om de toepassing van materiaal. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de keuze te maken voor een luxe loper van wol. Een ander soort materiaal dat ook wel wordt gebruikt, bestaat uit polypropeen. De lopers in ons aanbod hebben verschillen en overeenkomsten. De kwaliteit is namelijk altijd perfect en ook heeft u de mogelijkheid om een tapijtloper te wassen. Een snelle wasbeurt is te geven door een zachte spons en wat water te gebruiken. Wij hebben zowel lopers vanaf de rol beschikbaar in verschillende breedtes als op maat. Het biedt natuurlijk uitkomst om voor maatwerk te kiezen als er geen sprake is van standaardmaten in uw interieur.

 

Online tapijtloper bestellen

U heeft bij Deurmatdirect op elk moment de gelegenheid om online een van de lopers van uw voorkeur te bestellen. Die bezorgen wij dan gewoon thuis. Of wilt u het liefst eerst naar onze winkel komen om te ontdekken wat de opties zijn? Dat kan natuurlijk ook. Onze winkel is gevestigd in Wolvega en is geopend van maandag tot en met zaterdag.

To Top