Borstelmat op maat

Sorteer op
Schraapmat Borstelmat Dimension uni
Vanaf € 42,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Spaghettimat projectmat Curly 364 Hamat
Vanaf € 74,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Projectmat Borstelmat Profi Brush
Vanaf € 395,00
Levertijd: 2-3 weken

3 Items

per pagina

Borstelmat op maat gemaakt

Een borstelmat op maat buiten of binnen de entree is een ideale oplossing om vuil buiten de deur te houden. Het is een deurmat voor binnen of buiten die u voor of achter de deur van uw huis, kantoor of bijvoorbeeld winkel plaatst. Door voor een borstelmat op maat te kiezen, is er een perfecte aansluiting op de entree. Bijvoorbeeld qua afmeting, maar uiteraard ook ten aanzien van de kleur. Deurmat Direct heeft de ideale buitenmat voor u in het assortiment beschikbaar. De borstelmat laat het vuil buiten en houdt de vloer van uw woning of bedrijfspand schoon.


Borstelmat op maat als buitenmat

De borstelmat is een speciale uitvoering van een standaard deurmat. Het verschil is dat de mat voorzien is van harde borstels. Deze zijn zo gemaakt dat er een schraapfunctie is om zelfs hardnekkig vuil van schoenzolen te verwijderen. De borstels van de deurmat vangen het vuil, zand en steentjes netjes op. Het voordeel is dat het vuil niet te zien is op de buitenmat. Dat zakt als het ware tussen de krachtige borstels van de buitenmat weg. Zo blijft de entree er uiteraard ook netjes en schoon uitzien. Een borstelmat op maat heeft bovendien het voordeel dat er sprake is van een lange levensduur. De mat is slijtvast en tegen allerlei weersomstandigheden bestendig. 


Afmeting en kleur van borstelmat op maat

Een borstelmat op maat houdt in dat er meerdere eigenschappen zijn om rekening mee te houden. Bij het maken van een keuze voor een borstelmat op maat is de kleur uiteraard van belang net als de structuur en afmeting. Er is bovendien sprake van een keuze voor een borstelmat die geschikt is voor binnen of voor buiten. Met betrekking tot borstelmatten van de rol is er een keuze tussen een breedte van 100 cm of 120 cm. De dikte is eveneens variabel van 10 mm tot en met 25 mm. Er zijn verschillende series om uit te kiezen. Zo er zijn opties voor de keuze voor een projectmat op maat met een inlay van nylon of rubber. Het aanbod met borstelmatten is samengesteld op basis van een nauwkeurige selectie. Dat betekent dat de kwaliteit voor elke borstelmat op maat is verzekerd. 


Online borstelmat samenstellen en laten bezorgen

Deurmat Direct biedt u de gelegenheid om online de ideale borstelmat op maat samen te stellen en te laten bezorgen. Deurmat Direct staat bekend om het leveren van allerlei soorten deurmatten op maat. Mocht u eerst meer informatie wensen of heeft u een specifieke vraag neem dan gerust contact op. Of bezoek om de borstelmatten voor binnen en buitenmatten in het echt te bekijken onze showroom. Hier is het ook mogelijk om persoonlijk advies te ontvangen.Wij zijn gevestigd in Wolvega aan de Grindweg 140a.