sneeuw en regen liever niet binnen

 

De ene dag sneeuwt het en de andere dag regent het, dat is niet echt gunstig voor de vloer.. De oplossing is heel simpel, de juiste deurmat! Maar voor welke deurmat moet ik gaan?

 

Stap 1 De eerste stap is een goede buitenmat. Een goede buitenmat zorgt ervoor dat troep onder de schoenen buiten blijft en niet mee gaat naar binnen. Zelf zijn we weg van de HAMAT Outline borstelmat, de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon super. Deze buitenmat zijn in meerdere maten verkrijgbaar, maar de maat 50 x 80 cm is het meest gangbaar. De mat heeft een aluminium aanloopprofiel zodat die geleidelijk oploopt, de harde borstels zijn gemaakt van polypropyleen, de dikte van de HAMAT Outline borstelmat is 22 mm.

 

Stap 2 De volgende stap is een binnenmat. Hierbij kan je kiezen uit een droogloopmat of een schoonloopmat. Welke je moet kiezen hangt af van wat de functie die de mat moet hebben.

 

Schoonloopmat

Een schoonloopmat heeft een schrapende werking, deze schraapt zand en troep onder de schoenen vandaan.

 

Droogloopmat

Een droogloopmat is gemaakt van katoen, deze matten hebben een hoge vochtopname, kom je met natte schoenen binnen dan heeft de droogloopmat deze zo droog, ideaal!

 

Maatwerk

Liever een mooie mat die past in de ruimte bijvoorbeeld bij de voordeur of bij je bedrijfspand? Wij snijden de maten af op de juiste maat. Zodat de mat mooi in de ruimte past