kokosmat op maat

 

Een kokosmat op maat biedt uitkomst als de standaarduitvoering niet de gewenste afmeting heeft. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om een kokosmat op maat te bestellen. Een deurmat op maat gemaakt van kokosgaren is bij ons vanaf de rol op maat verkrijgbaar. De breedte is in cm aan te geven net als de lengte. Met een kokosmat op maat zorg je ervoor dat je bij de entree een perfecte uitstraling realiseert en profiteer je natuurlijk van alle andere voordelen waar kokosmatten in voorzien.

 

Kokosmat op maat: 100% kokosgaren

Bestel je bij ons een deurmat op maat dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Elke kokosmat op maat is van de beste materialen gemaakt en de poolzijde bestaat uit 100% kokosgaren. Hierdoor is de mat niet alleen van natuurlijk materiaal gemaakt, maar ontstaat er eveneens een natuurlijke look. De rug van deze matten is uitgevoerd met vinyl. Het is mogelijk om met de mate van belasting rekening te houden door op de dikte te letten. In ons aanbod heb je voor een kokosmat op maat de keuze uit een dikte van 17 mm, 18 mm, 20 mm en 24 mm.

 

Ideaal voor binnen

Een kokosmat op maat is perfect om binnen neer te leggen en is functioneel in het opvangen van vocht en vuil. De kokosmatten op maat in ons aanbod zijn uitsluitend geschikt om binnen neer te leggen. Wil je buiten de deur ook een mat hebben liggen? In dat geval raden wij aan om er een schraapmat bij te bestellen.

 

Simpel onderhoud

Het is aan te raden om de kokosmat te onderhouden door regelmatig het vuil te verwijderen. Dat kan door te stofzuigen en daarnaast is het mogelijk om met een harde borstel de kokosmat nat te reinigen. Je verlengt hiermee de levensduur.

 

Ruime keuze uit kleuren

Een kokosmat op maat in een natureltint is populair en dat is te danken aan de authentieke uitstraling van het natuurlijke materiaal. Past een andere kleur beter bij de entree van je interieur? Wij hebben verschillende soorten kleuren om een keuze uit te maken. De kleuren van de gekleurde kokosmatten variëren van rood tot zwart en van bordeaux tot bruin.

 

Kokosmat op maat: rolbreedte

De rolbreedte van een kokosmat op maat varieert per soort deurmat met variatie in breedte van 80 cm tot 100 cm en van 120 tot 200 cm breed. De rolbreedte vormt de basis van een deurmat op maat, waarbij het mogelijk is in de lengte het gewenste aantal cm aan te geven. Het is uiteraard belangrijk om de afmetingen zorgvuldig op te meten, zodat de mat straks perfect past. Als de kokosmat op de vloer komt te liggen, meet je alle zijden van het oppervlak, zoals boven en onder en links en rechts. Nu neem je de grootste afmetingen als uitgangspunt, zodat je niet een te kleine mat bestelt.

 

Ruime voorraad en snel geleverd

Wij beschikken over een ruime voorraad en dat maakt het mogelijk om jouw kokosmat op maat snel te leveren. De verwachte levertijd staat vermeld bij de deurmat van je voorkeur. Na het invullen van de breedte en lengte zie je direct de totaalprijs.