deurmat op maat, de ideale oplossing

 

Met vieze en natte schoenen thuiskomen, het is veel mensen een doorn in het oog. Je huis houd je graag schoon en droog en daarom kies je voor een deurmat op maat. Het is namelijk de perfecte manier om een vieze en natte vloer tegen te gaan. En dit scheelt jou weer het nodige schoonmaakwerk. Waarom is een deurmat op maat nog meer interessant voor je woning, uit welke soorten kies je en hoe belangrijk is goed maatwerk? We leggen het je graag uit.

Waarom een deurmat op maat?

Wil je een unieke binnenkomer en bij voorkeur op maat gemaakt? Een deurmat op maat brengt altijd voordelen met zich mee:

- Een deurmat op maat sluit goed aan op je interieur.
- Dankzij de juiste breedte- en lengtemaat verzeker jij je van een unieke, mooie en op maat gemaakte deurmat.
- Een deurmat op maat resulteert in een loopruimte die vrij is van vuil en viezigheid.
- Een deurmat op maat personaliseer je met een logo, tekst of print.
- Met een deurmat die perfect past, kies je voor een mat met een lange levensduur.

Welke deurmat op maat is geschikt voor jouw voor- of achterdeur?

Ben je op zoek naar een deurmat op maat om je huis schoon te houden? Er is keuze genoeg uit allerlei soorten deurmatten, maar welke mat sluit nu het beste aan op je wensen? We lichten de belangrijkste deurmatten toe:

Droogloopmat
De droogloopmat is speciaal ontwikkeld om vocht op te nemen. Deze deurmat op maat voorkomt dat vocht in jouw huis schade aanricht. Bovendien is het een uitstekende manier om schimmels en houtrot tegen te gaan. Na een wandeling of fietstocht in de regen, schraap je je schoenen op de droogloopmat, zodat al het vocht daar achterblijft. De droogloopmat verwijdert echter niet het vuil op je schoenen, maar gelukkig is er ook de schoonloopmat!

Schoonloopmat
De schoonloopmat is een aantrekkelijk alternatief voor de droogloopmat, want dit type mat verzekert je te allen tijde van een schone entree. Een schoonloopmat neemt vocht op en absorbeert tevens het vuil. En daarom hoef je niet meer te mopperen zodra je thuiskomt na een wandeling met de hond, want zowel vuil als vocht behoren tot de verleden. De aankoop van een schoonloopmat voorkomt heel wat schoonmaakwerk en dus blijft er tijd over voor leuke activiteiten met familie en vrienden!

Kokosmat
Het schoonlopen van schoenen is ook mogelijk via de kokosmat. De harde kokosvezels van deze mat blijven ruw omhoog staan en dit is ideaal om je schoenen schoon te maken. En dus ziet het er binnen ook een stuk schoner uit. De kokosmat is er in verschillende diktes en kleuren. Bovendien is ook de kokosmat keurig op maat te maken voor jouw entree.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een deurmat?

Besluit je om een deurmat op maat aan te schaffen? Dan investeer je in een slimme aankoop waar je jarenlang plezier aan beleeft. Een deurmat op maat sluit fraai aan op je interieur, omdat je de mat koopt in een kleur die jou aanspreekt. Kom je thuis na een dag hard werken of heb je een intensieve boswandeling met het gezin achter de rug? Dankzij een deurmat op maat blijven vuil en vocht achter op de mat. Een uitstekende reden om een deurmat op maat te bestellen voor je huis!

De meerwaarde van goed maatwerk

Er zijn allerlei redenen op te noemen waarom maatwerk bij een deurmat relevant is. Dankzij maatwerk weet je zeker dat de deurmat perfect aansluit op je entree. Dit betekent ook dat je niet zelf de mat hoeft bij te snijden. Ga je voor een schoonloopmat of droogloopmat op maat? Een deurmat op maat voorkomt de nodige valpartijen en ongelukken op gladde of vieze vloeren. En omdat je kiest voor een deurmat op maat, hoef je ook niet bang te zijn dat de mat wegglijdt zodra jij je schoenen veegt.

Koop een deurmat op maat bij een specialist

Zoek je een geschikte deurmat op maat voor bij de voor- of achterdeur? Bestel een deurmat op maat vooral bij een specialist. Op die manier houd je vocht en vuil buiten de deur. Bovendien weet een expert precies wat de voordelen zijn van een deurmat op maat en licht dit je graag toe in een persoonlijk gesprek. Kortom: ga voor een deurmat op maat en ervaar op korte termijn de pluspunten van een kokosmat, droogloopmat of schoonloopmat.