• Altijd 10% korting
  op topmerk Hamat
 • Wij snijden op maat
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Ook een winkel
085 06 01 500

Schoonloopmat met logo

Logomat, voor een opvallende eerste indruk

Voor een opvallende en exclusieve entree, maakt u met een logomat een uitstekende keuze. Zo geeft u uw entree een exclusieve uitstraling en tegelijkertijd heeft het een representatieve functie voor uw bedrijf. Al bij binnenkomst, zorgt uw logo en/of handelsnaam voor een duidelijk zichtbare reclame uiting, waarmee u meteen een professionele eerste indruk maakt. Denkt u voor buiten dan eens aan de Spaghetty mat welke zich prima leent voor een beeldmerk. Voor een binnenmat met logo, gebruiken wij doorgaans de Logo on Dustcontrolmat. Er zijn diverse mogelijkheden, van een standaard maat tot een mat op de juiste maat gemaakt voor uw entreezone.

Naast het gebruik voor promotionele doeleinden heeft de logomat nog een andere functie. Zo is de mat in aanvang bedoeld om vocht en vuil buiten de deur te houden, om als schoon- en droogloopzone te fungeren. Met het plaatsen van een logomat wordt voorzien in beide functies. Logomatten zijn leverbaar in elk gewenst ontwerp, waardoor de mat uniek en een echte blikvanger bij binnenkomst zal zijn.

 

Tevens zijn er logomatten die een bepaalde boodschap afgeven, dit zijn de zogenaamde signaalmatten met tekst of opdruk, zoals; exit, welkom of het niet roken symbool. Verder kunt u aan uw entree een persoonlijk tintje geven, denkt u hierbij eens aan een mat met foto. Ook als relatiegeschenk voor bedrijven is de mat met logo altijd een topper. Met een mat met logo en/ of bedrijfsnaam, haalt u dus een multifunctionele mat in uw woning of bedrijfsentree.

2 artikel(en)

per pagina

 • HAMAT Logomat - 598 Schoonloopmat - Met Logo

  Dikte: 6 mm
  Voor binnen
  Wasbaar
  6 mm

  Nu voor
  € 125,00
 • Logomat - Op Maat - Borstelmat - Voor Buiten

  Dikte: 8 mm
  Voor buiten
  8 mm

  Nu voor
  € 249,00

2 artikel(en)

per pagina

Prijzen inclusief 21% BTW - Boven de 450,00 geen verzendkosten