• Altijd 10% korting
  op topmerk Hamat
 • Wij snijden op maat
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Ook een winkel
0561-614443

2 artikel(en)

per pagina

 • Projectmat Rubber 335 Profi Duo 18mm op maat gemaakt

  Voor buiten
  Voor binnen

  Adviesprijs: € 535,00
  Uw voordeel: € 50,00 (9%)
  Nu voor
  € 485,00
 • Projectmat 337 Profi Scrape Borstelmat Hamat

  Voor buiten
  Voor binnen

  Adviesprijs: € 545,00
  Uw voordeel: € 55,00 (10%)
  Nu voor
  € 490,00

2 artikel(en)

per pagina


Schraapmatten:nuttig en makkelijk!

Het leggen van een schraapmat voor de entree van uw bedrijf of winkel heeft als nut dat mensen die binnenlopen met propere schoenen uw pand betreden. Vuil en stof worden letterlijk weggeschreept. Door zijn speciale constructie valt het vuil door onder de mat. De scrapemat heeft een mooie en strakke vormgeving en kan buiten of binnen gelegd worden. Het is zeker ook aan te bevelen voor gewone huisgezinnen aanbrengen is makkelijk: uitrollen en bevestigen. Wie een nette indruk wilt maken, zal zeker tevreden zijn met de aanschaf van een schraapmat.

Een scrapemat beschermt uw vloerbedekking.
Wist u dat u jaren van het leven aan uw vloerbedekking kan toevoegen als je een goede entree mat gebruikt? Naast de voor de hand liggende voordelen, zoals het drogen van uw natte schoenen en slipletsels minimaliseren, kan een entreemat 95% van de deeltjes die uw vloer kan wrak in de loop van de tijd verwijderen. Vergelijk het met lopen rond met stukjes schuurpapier vast aan de zolen van je schoenen. Hoewel meestal onzichtbaar voor het oog, terwijl staande, zullen deze deeltjes weg schuren op elk verdieping. Dit maakt van schraapmatten een investering door verlenging van de levensduur en uitstraling van uw vloer

Verschillen tussen andere matten en schraapmatten.
Het verschil met gewone deurmatten zit hem in het wegbrengen van het vuil. Een gewone mat houdt het vuil vast zodat het stof ook makkelijk loskomt en uiteindelijk toch uw eigendom binnenwaait. Vuil en stof worden bij de schraapmat letterlijk weggeschreept vanonder uw schoenzolen. Door zijn speciale constructie komt het terecht onder de mat en blijft het ook daar .Een goede outdoor rubberen schraper mat is van essentieel belang als onderdeel van een complete entreemat en helpt schoonmaak-en onderhoudskosten te verminderen. Om een gemakkelijke overstap te maken is een rand voorzien van een aluminium aanloop. Zo is struikelen uitgesloten. Een schraapmat is ook makkelijk ter reinigen door eenvoudigweg een grote hoeveelheid water op te gieten en eventueel te wassen met een zeepsopje en borstel. Merken als Hamat en Matros zijn Nederlandse producenten met de nodige ervaring en kwaliteitskennis. De levertijd is kort daar alle modellen en afmetingen voorradig zijn. Beide zijn marktleiders te noemen op het gebied van entreematten en vloerkleden.

Maten en kleuren
Naast de standaardmaten en -kleuren kan de klant naar wens bestellen. Verschillende trends, designs en afmetingen zijn leverbaar. U kan kiezen met en zonder antislip. Scrapematten blijven er goed uitzien tijdens hun hele leven. Het zal niet van kleur veranderen als ze worden blootgesteld aan zonlicht. Een speciale matte coating biedt weerstand tegen vet en olie, waardoor de mat blijft presteren wanneer deze aanwezig zijn.

Prijzen inclusief 21% BTW - Boven de 450,00 geen verzendkosten Kantoorartikelen webwinkels